Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 4.537.400 forintért full...

4.537.400 forintért full stack fejlesztő képzés? CodeCool képzéseivel mennyire lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

A CodeCool full stack fejlesztő képzéseiből a “független pénzember” csomag ennyibe kerül.

Megéri elvégezni?

[link]

2022. dec. 5. 11:39
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

Vagy ha "amerikai mintára" ez valójában egy IT-s betanított munka "betanítóképzője", ahol kifizeted az első évnyi bruttó munkabéred, amire aztán az állásgarancia szól, akkor mondják azt!

Csakmert az összeg majdnem annyi mint egy évnyi garantált bruttó bérminimum plusz ÁFA.

2022. dec. 6. 14:41
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Én értem a viccet, de ahol már úgy kezdődik a történet, hogy fizess ennyit meg annyit és tutti melót szerzünk az már régen gyanús!
2022. dec. 6. 14:44
 33/42 A kérdező kommentje:

#32.

Nem arról van szó, hogy tuti melót szereznek, hanem hogyha nem tudnak szerezni neked, azután hogy elvégezted a képzést, akkor vissza adják a képzés árát…

Persze akkor nem tudom, hogy mi van, ha egy minimálbéres melót ajánlanak, amit én nem szeretnék elvállalni… Gondolom akkor nem jár vissza a pénz és ez benne a trükk.

De ez szerintem még nem jelenti azt, hogy rossz az egész.

2022. dec. 6. 14:57
 34/42 anonim ***** válasza:
29%
Inkább fordítva: a végén mutatják hova mehetsz dolgozni, ha nem kell a meló, akkor fizess duplán. Jelige: állásgarancia nélkül
2022. dec. 6. 15:01
 35/42 anonim ***** válasza:
23%

"akkor vissza adják a képzés árát…"

Te ezt el is hiszed? :D

2022. dec. 7. 14:47
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

"Gondolom akkor nem jár vissza a pénz és ez benne a trükk."

Sok más trükk is lehet még.

Ajánl egy melót ami álommunka neked, felvesznek, elkezded, próbaidő 3 hónap.

Közbe kérnek tőled egy véleménykérő lapot a képzésről, te égig földig dicséred örömödbe, két hónap után meg kirúgnak a melóból...

Például...

2022. dec. 7. 14:51
 37/42 anonim ***** válasza:
26%
Nyehe, aki lepontozta 34-et indokolja már meg magának, hogy "állásgarancia nélkül" miért kerül 2x annyiba a képzés. Ott van a kérdésben a link, lehet megkuksizni, okoskák.
2022. dec. 7. 14:52
 38/42 anonim ***** válasza:
64%

"indokolja már meg magának, hogy "állásgarancia nélkül" miért kerül 2x annyiba a képzés. "

Mert akkor egy cég küldi hozzád az alkalmazottját és igy kétszer akkora költségszámlát kaphat, azaz több adóbefizetés alól mentesülhet!

lásd első válaszok valamelyikénél.

2022. dec. 7. 14:54
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

De ha van olyan kamikazee aki ezt saját zsebre vállalja be az is az ő zsebüket vastagitja majd. Kit érdekel ha fizet!

Aki fizet az mulat! Ennyi...

2022. dec. 7. 14:55
 40/42 anonim ***** válasza:
34%

"Persze akkor nem tudom, hogy mi van, ha egy minimálbéres melót ajánlanak, amit én nem szeretnék elvállalni… Gondolom akkor nem jár vissza a pénz és ez benne a trükk."

Szerződést íratnak veled a képzés megkezdését megelőzően, amiben vállalod, hogy a képzés sikeres elvégzését követően az általuk kijelölt helyen az általuk felajánlott összegért (minimálbér vagy még kevesebb ha épp részmunkaidős állásról van szó bruttó 1300 forintos órabérért) ledolgozol 2 évet, cserében a képzést "akciós" áron kb. 2 millió forintért végezheted el (állásgaranciával). Ha megtagadod az "állásajánlatukat" akkor ugrik az akciós képzési ajánlat (amit ugye elfogadtál a szerződésben) és további 2,5 millió forinttal tartozol a cégnek amit jogi úton behajthatnak, hiszen te szegted meg a szeződést azáltal, hogy nem kezdtél el dolgozni az általuk kijelölt helyen. Ez a trükk az ilyen bootcampeknél.

2022. dec. 8. 04:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!