4.537.400 forintért full stack fejlesztő képzés? CodeCool képzéseivel mennyire lehet elhelyezkedni?
A CodeCool full stack fejlesztő képzéseiből a “független pénzember” csomag ennyibe kerül.
Megéri elvégezni?
#20 Ha van hozzá affinitása, akkor Udemy kurzusokból is megtanulja, nem kell rá 4 milliót kidobni. Mellesleg kevesebb, mint feléből megcsinál önköltségen egy PTI BSc szakot is, ami preztizsben és elméleti tudásban sokkal több.
Milyen cég az, ahol több CodeCool-os is van? Gondolom nem multi. KKV-hoz meg egy szimpla érettségivel felveszik, ha ért is valamihez.
Affinitás, szabadidő, szerintem ezek a kulcsszavak.
Én 3 tanfolyamot is elvégeztem az elmúlt években és sajnos kidobott pénz volt. Nem programozás, de összemérhetőek.
Menő és kevésbé menő helyeken, állásgaranciával és anélkül.
Teljes mértékben az én hibám, csak azt akarom ezzel mondani, hogy ha nem jól méri föl az ember a céljait, és hogy mire képes, akkor nem éri meg.
Az ilyen "megtanulod ingyen youtube-ról" tippekkel is az a baj, hogy nem vagyunk egyformák. Valaki tud így tanulni, valaki nem.
Valaki a frontális oktatásban eleve nem képes.
Kérdező, a helyedben vagy a diplomámádhoz kötődő szakterületen, vagy a mostani munkádhoz kapcsolódva forgatnak magamba ennyi pénzt.
"megtanulod ingyen youtube-ról"
:D
Megnézném egyszer, hogyan sikerül a gyakorlatban összerakni egy mágneskapcsolós forgásirányváltást a videók "rongyá" nézése után...
Ne felejtse el senki azért, hogy ezek a videók a nézettség miatt készülnek, meg a szórakoztatásra meg zt is hozzá kell adni, hogy a legtöbb videós nagyon béna!
#24: Itt PROGRAMOZÁSról volt szó, nem mechanikai mérnöki melóról!
Azon kívül programozást sem Youtube videókról kell tanulni a sok indiaitól, hanem ott a Udemy, rendes, tematikusan összeszedett, részletes videósorozatokkal, ahol kérdezni is tudsz a készítőtől és az ár még így is elég kedvező.
Szerintem ingyenes, vagy olcsó képzést nem éri meg elvégezni, mert harminc vagy huszonsok évesen, szakirányú tapasztalat nélkül SOHA nem fogsz SEHOL állást kapni azokkal…
Ez a CodeCool nem olyan rossz, én is ismerek olyat aki el tudott vele helyezkedni… Viszont nagyon túlárazott, de ez van.
Szerintem ne a 4 milliós csomagot válaszd, állás garancia nélkül, hanem állásgaranciával az olcsóbbat. Valószínűleg kulimunkát fogsz vele kapni, de abból is lehet tovább építkezni… Az is valamiféle szakirányú tapasztalat.
Ha látják a cégek, hogy hajlandó voltál pénzt kiadni a képzésért, valamint dolgoztál is “valahol” ami legalább a területhez kapcsolódik, akkor valószínűleg nagyobb eséllyel lesznek hajlandóak arra, hogy felmérjék a tudásodat és akkor megmutathatod… Pár év múlva, ha jól sikerülnek a tesztek, akkor pár év után lehet hogy lehet akármilyen állásod. Persze garancia nincs rá, nem biztos, de az esély megvan…
Az ingyenes képzésekkel, vagy ha youtuberól tanulgatsz, akkor az esély sincs meg, mert senki, semmilyen cég nem fog behívni olyan embert aki mondjuk 26 éves, van egy közigszervező diplomája és emellett pedig kőművesként dolgozik (csak mondtam valamit), de Ő azt mondja hogy youtuberól megtanult programozni :D
"#24: Itt PROGRAMOZÁSról volt szó, nem mechanikai mérnöki melóról!"
Ez egy sima villanyszerelős vizsgatétel, milyen mérnökről beszélsz te?
Na Látja már mindenki? Ennyit a "videókról"...
De villamosmérnökként mi a túrót akarnál egy ilyen "bárki jöhet" videós képzésen ennyi pénzért?
Semmi olyat nem tdnak mutatni ami ne lenne ingyen elérhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!