Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 4.537.400 forintért full...

4.537.400 forintért full stack fejlesztő képzés? CodeCool képzéseivel mennyire lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

A CodeCool full stack fejlesztő képzéseiből a “független pénzember” csomag ennyibe kerül.

Megéri elvégezni?

[link]

2022. dec. 5. 11:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
84%
Ingyen ugyanazt meg tudod tanulni youtube videokbol
2022. dec. 5. 12:33
 12/42 anonim ***** válasza:
66%
Amit ennél a Codecoolnál talulnál azt max pár száz dollárért megtanulod Udemy-n, a maradékot meg tedd állampapírba.
2022. dec. 5. 12:33
 13/42 anonim ***** válasza:
4%

Jaja Federal Reserve Note-ba tedd!

Legjobb "állampapír"!

Az évszázadok óta ugyanaz!

2022. dec. 5. 12:43
 14/42 anonim ***** válasza:
82%

"gyáva vagyok befektetni, mert nem értek a befektetésekhez"

Mindenkinek van lehetősége megérteni a befektetéseket, csak rá kell szánni az időt. Rengeteg szakirodalom tanít, ha most elkezded fél év múlva már érteni fogsz hozzá!

"nekem már van egy diplomám"

Milyen diplomád van, ami után fizikai munkát végzel?

Ezen a képzésen is tanulnod kell, másképp kidobott pénz. Az is kérdés, hogy érdekel a programozás, van hozzá logikád, hajlandó vagy időt és energiát fektetni az elsajátításába? Hogyha egyetemen rosszul ment a tanulás, akkor egy intenzív több hónapos képzést hogy fogsz munka mellett sikeresen elvégezni?

2022. dec. 5. 12:47
 15/42 A kérdező kommentje:
Közigazgatás szervező diplomám van, de a szakmai gyakorlaton kívül nem dolgoztam vele…
2022. dec. 5. 13:10
 16/42 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező:

Picit szkeptikus vagyok, hogy 10 hónapon belül "full stack" fejlesztőt csinálnak belőled és még csak nem 1 stack fele tolnak, hanem oktatnak Javát (Spring), C#-ot (.Net) szerveroldali javascriptet.

10 hónap alatt ez nagyon nem lehetséged 0-ról.

Azt tudom elképzelni, hogy azért full stack a képzés és azért van benne azon belül is kb 3 irány, hogy a végén tényleges tudjanak találni egy céget, akire rásóznak egy 2 éves szerződéssel majdnem minimálbérért.

Ami még azért is "ciki" lehet, mert lehet egy olyan irányban indítanak el, amit utálsz. Pl.: Csinának belőled egy frontendest úgy, hogy téged a Spring érdekel Javával, de csak frontendes poziba tudtak elhelyezni.

14# Nem olvastam végig a kommentekben a vitát ezen a mondaton csak megakadt a szemem.

"Hogyha egyetemen rosszul ment a tanulás, akkor egy intenzív több hónapos képzést hogy fogsz munka mellett sikeresen elvégezni?"

Pl.: BME VIK-en a Grafika egy 3 kredites brutális tantárgy, aminek 85% a bukási rátája (legalábbis 2018-ban ennyi volt). Rengeteg ember van, aki képtelen elvégezni ezt a tantárgyat, mégis minden más programozós tantárgyból vagy egyéb klasszikusan nehéz tantárgyon remekül teljesített. (Pl.: adatbázisok)

Ezért sokan kiesnek. Nem vonnék le olyan következtetéseket, hogy valaki nem tud elvégezni egy egyszerű bootcampet, mert az egyetemet nem tudja végig vinni.

2022. dec. 5. 13:19
 17/42 anonim ***** válasza:
12%

Az inflációtól való félelem és a befektetéstől való ódzkodás részéhez szólnék csak hozzá.

Ha így vagy vele, annál, hogy hagyod forintban romlani még az is jobb, ha veszel svájci frankot és abban tartod.

2022. dec. 5. 13:40
 18/42 A kérdező kommentje:

#16.

Régebben azt olvastam, hogy Python alapokat kérnek ehhez a képzéshez, hogy elkezdhesd el kell végezni egy tesztet… Most mondjuk nem látom ezt a részt.

2022. dec. 5. 13:41
 19/42 anonim ***** válasza:
76%
Nézz utána az újratervezés programnak, eddig volt belőle 1.0, 2.0 és most fut a 3.0. Ha szerencséd jövőre is megszervezik, akkor full ingyen tudod ezt megtanulni.
2022. dec. 5. 14:20
 20/42 anonim ***** válasza:
96%
Nem értek egyet az idekommentelók nagyrészével , a CodeCool az egyik legelismertebb bootcamp a piacon, nálunk most öten is dolgoznak CodeCoolon végzett arcok, és nagyon megvagyunk velük elégedve. Ha van hozzá affinitásod hajrá!
2022. dec. 5. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!