Hogyhogy nem tudok meggazdagodni? Gépészmérnök vagyok, szüleimmel lakok, csak kaját meg rezsit fizetek, de így is baromi lassan haladok.
Figyelt kérdés
Van pár millióm, de kb semmire se elég. (értsd ház, lakás) Másoknak hogy sikerül?2022. nov. 29. 19:18
41/42 anonim válasza:
Köszi az infót, de idáig is tudtam hogy mi számít külföldi nyaralásnak. Ha neked jobb érzés, ha azt hiszed hogy nem járok nyaralni, hát legyen 😃
42/42 A kérdező kommentje:
Már bocs, de kinek mi a nyaralás. Én simán ki tudok kapcsolódni az erdőben is, nem kell wellness meg Malájzia. Gondolom te ezeket érted nyaralás alatt.
2022. dec. 7. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!