Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyhogy nem tudok meggazdagod...

Hogyhogy nem tudok meggazdagodni? Gépészmérnök vagyok, szüleimmel lakok, csak kaját meg rezsit fizetek, de így is baromi lassan haladok.

Figyelt kérdés
Van pár millióm, de kb semmire se elég. (értsd ház, lakás) Másoknak hogy sikerül?
2022. nov. 29. 19:18
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, h nekem nem sikerül, csak sok idő. Leszek vagy 35 mire összejön.
2022. nov. 30. 19:56
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is gépészmérnök vagyok, 300 a nettóm irodában, állami cégnél. Kerestem ettől jobban is, de az messze sokkal kényelmetlenebb volt.

Jó fizetés a 450. IT s haverom kapott ennyit tavaly.

2022. dec. 1. 13:11
 33/42 anonim ***** válasza:

Lol.Hát igen

Gépészt találnak minden sarkon,főleg Pesten,nem kell szarrá fizetni őket.Sok haverom diploma után vagy elment kitanult valami szakmát és kiment külföldre,vagy átképezte magát IT-ra.Sajnos manapság ez a 2 utad van a boldogulás felé.Amúgy szerintem nem rossz fizetés ez,kérdés milyen a munkaköröd,mekkora a felelősséged stb.

2022. dec. 2. 00:03
 34/42 anonim ***** válasza:
Gépész vagyok én is 650 bruttóm van most+cafeteria+13.havi, 3 hónapja vagyok a cégnél, remélem később emelnek. Nem vagyok pályakezdő.
2022. dec. 2. 07:13
 35/42 anonim válasza:
Gépészmérnökként 4 éve vettem Budapesten lakást egyedül. Már csak annyi hitel maradt rajta amit zsebből ki tudnék fizetni. Közben évente kb négyszer nyaralok külföldön. Kocsim még nincs, az a következő projektem. Nem nagyképűsködni akartam, csak uncsi már hogy most mindenki a mérnökökön röhög, miközben így is a jól keresők közé tartozunk. Lehet jobban is keresni, de szépen meg lehet belőle élni. Én is többet keresek mint az itt leírt fizetések.
2022. dec. 6. 21:30
 36/42 anonim ***** válasza:

"évente kb négyszer nyaralok külföldön"

Hogy van annyi szabadságod?

2022. dec. 6. 23:29
 37/42 A kérdező kommentje:
Mert csak atmegy szlovakiaba palinkaert, az neki a kulfold.
2022. dec. 7. 01:26
 38/42 anonim ***** válasza:
Épìtőmernök vagyok, sztem evvel meg rosszabb a helyzet. Cserébe elég felelősségteljes a meló..
2022. dec. 7. 05:52
 39/42 anonim válasza:
Szerencsére a 24 nap szabim alatt plusz a hosszúhétvégéken nem csak pálinkáért tudtam elugorni. Örülök hogy átment a lényeg.
2022. dec. 7. 06:03
 40/42 A kérdező kommentje:
Nem a pálinka volt a lényeg, hanem hogy szlovákia is külföld. És az, hogy átmész valami határmenti faluba, az még nem külföldi nyaralás.
2022. dec. 7. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!