Aki csóró családból származik, annak van esélye, hogy meggazdagodjon?
Hát, elég furcsa nekem hogy a szakmáddal töltöd minden időd, fontosak a hobbik is. Szerintem így gyorsan ki fogsz égni, de ne legyen igazam :D
A pénzt meg kezeld okosan, fektesd be biztonságosan és akkor termeli magát. A gazdagság meg relatív, szerintem ha megengedhetsz magadnak egy házat akkor már gazdag vagy. (Az más kérdés hogy felesleges megvenni ilyen időkben)
Szemléletmódváltás kell neked. Az álom, hogy gazdag legyél, az a cél, hogy legyen 50 milla a bankszámládon.
Ha most nem programozol, akkor te nem fogsz programozni a szabadidődben, mert nem érdeke annyira.
Ha a hobbid a nők meg az autók, akkor legyél autószerelő.. bár azt is szeretni kell. ha nem szívvel lélekkel csinálod, anyagiakat nem véve figyelembe, akkor kb sehova nem fogsz jutni, mivel nem fogsz bele tenni elég időt.
Mennyire csóró család és mennyire szeretnél gazdag lenni?
A nőzés nem olyan drága hobbi, elég ha valamennyire intelligens vagy és jól nézel ki. Aki le akar feküdni veled, akkor is le fog ha 100 millió meg akkor is ha 1 millió van a lakossági számládon. Aki meg nem akar veled lefeküdni, akkor sem fog ha 500 millió van a számládon. Kivéve a megélhetési prostituáltak, de az más kategória.
Az autó más történet, egy autó fenntartása mint használati tárgy, önmagában is rengeteg költség hosszú távon. Ha te úgy érted az autót mint hobbit, hogy lepucolsz egy számodra kedves típust alvázig, majd egyedi műszsaki tartalommal forgalomba helyzeteted, vagy építesz egy offroad vagy ralli autót, mind mind bozasztó drága hobbi. Szponzorok nélkül kb. esélytelen, még akkor is ha több 10 millió kp-t rászánnál.
Majd ha kicsit felnősz, rájössz hogy amit most tapasztalsz, az hamis. :)
Társkeresőn megbeszéltek egy találkozót, sétáltok vagy megisztok egy kávét, következő találkozón már szexelhettek. Feltéve ha azonos a cél. Még csak autó sem kell hozzá, elég egy 1,5 órás séta vagy egy pár 100ft-os kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!