Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki nem iszik, nem cigizik...

Aki nem iszik, nem cigizik meg nem él nagylábon, annak kijöhet a havi költsége 100 ezer forintből? Nem albérlet és biciklivel közlekedik.

Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 14:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
77%

Bár jól gondolod, répát szoktam venni, almát, olívabogyót, fejes salátát, ha találok árstoppos csirkemellet, hüvelyes konzerveket..

Aldiban találtam viszonylag olcsóbb tonhalat: 3 kiskonzerv 1200 forint, egy konzervet felhasználok két étkezésre. (Bár 400ft egy kiskonzervért sem kevés, de még mindig olcsóbb mint a Rio Mare 700ftja..)

2022. nov. 30. 10:52
 32/33 A kérdező kommentje:
Sztem amúgy szánalmas, h így kell összevadászni az élelmiszereket.
2022. nov. 30. 12:06
 33/33 anonim ***** válasza:
Egy ideig, amíg tényleg csak kaja kell me rezsi, addig igen, de hosszú távon nem. Előbb-utóbb ruhát kell, venni, lakást kell felújítani, vagy venni 1 hűtőt, gumi kell bicóra, csak elmennél legalább a strandra, ha már nem mész nyaralni, vagy moziba, színházba, ilyesmi. Ha ezeket is nélkülözöd, az már nem szerény élet, hanem nélkülözés.
2022. dec. 26. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!