Havi nettó 300 körüli fizuból már lehet félrerakni ha nem albérletben lakok?
Figyelt kérdés
Hanem egy lakásban amit szülők vettek de megengedték hogy használjam.2022. nov. 5. 19:10
1/13 anonim válasza:
Mikor lesz uez a kerdés 400ezerrel? 😎
2/13 anonim válasza:
3/13 A kérdező kommentje:
Azokat nem én írtam ki.
2022. nov. 5. 19:22
4/13 anonim válasza:
Ha otthon élsz és csak pl kajába szállsz be, rezsibe, akkor havi 150 meglehet simán, ha nem élsz nagylábon mellette. Ez majdnem 2 millió ft/év spórolás. 10 év alatt 20 milla, ami egy elfogadható használt lakás 50%-a. Nem rossz.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem olvastad el a kérdésem leírását...
2022. nov. 5. 19:41
7/13 anonim válasza:
Ez csakis a te életviteledtől függ, láncdohányos kávéfüggőként, aki gyorsétteremből megy prostizni nyilván egy fillért sem. A költségeket figyelve, tudatosan kezelve a pénzügyeket, lehet.
8/13 anonim válasza:
Egy minimális összeget még albérletben lakva is lehet ennyiből félrerakni, bár mostanság már nagyon nehéz. Ha a lakhatásért nem kell fizetni, szerintem 100 ezret simán félre lehet tenni.
9/13 anonim válasza:
Tudom, hogy nem a lényeget ragadom meg :), de a kávé igazán nem nagy tétel (a cigarettával egyetértek, az egyértelműen megterhelő kiadás) a havi költségvetésben. Max ha valami nagyon felső kategóriást vesz az illető, vagy mindig étteremben issza.
10/13 anonim válasza:
kb jovore ekkora minimalber egyeztetesekrol beszelnek.. szerinted meg lehet elni belole? dehogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!