Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van bárkinek valami állásajánl...

Van bárkinek valami állásajánlata?

Figyelt kérdés
Egy-két hónapja keresek munkát. Nincs semmilyen végzettségem, de csak plusz pénz szerzés miat szeretnék, mert tovább akarok tanulni. Viszont nehéz fizikai betanított munkákon kívül szinte semmit nem találok. Ami könnyebb az vagy diákmunka vagy megváltozott munkaképességű embereknek szól, de ezekre nyilván nem jelentkezhetek. (A Mekiben és egyéb gyorséttermekben már próbálkoztam és nincs munkalehetőség)

2022. nov. 27. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Takarítókat mindig, mindenhová keresnek.
2022. nov. 27. 21:29
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 Na pont ezekhez keresnek mmk embereket. Egy takarító melót találtam ahol nem, és az kórházban lenne. Szerintetek az megérné?
2022. nov. 27. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én most takarító munkákat keresek (csinálom is), Budapesten. Naponta frissülnek az állások, alig győzöm követni. Van teljes-és részmunkaidős is, és a takarítócégek több kerületbe is keresnek dolgozókat, szóval még a helyszínt is be lehet lőni. Gondolom, Budapesten kívül is szükség van takarítókra. Kórházba viszont én nem mennék takarítani, max, ha az éhenhalás fenyegetne...

Nézz körül az Indeed-en, ott szoktam a legtöbbet látni.

2022. nov. 27. 22:43
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor látom, hogy mekkora elony ha az ember mondjuk soproni. Itt rengetegen ingaznak ki vegzettségek nélkül ilyen random melókra 1500 euróért a sogorokhoz és meg évi 14 x is kapják ezt. Mondjuk nem hiába ingázik napi szinten 100 EZER ember... tanulj meg németül egy kommunikációs szinten, tegyél félre jopar honap tartalékot és próbáld meg. Itthon a végzettséget nem követelő melok alltal kapott bérrel nem igen lehet előre jutni
2022. nov. 28. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!