Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásajánlat elfogása után...

Állásajánlat elfogása után alkudni a fizun?

Figyelt kérdés
Elfogadtam egy állásajánlatot 20-35% az átlagos piaci fizetése alatt. Lehet-e ezt utólag módosítani?

2022. szept. 22. 07:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon, deprobaido alatt kereshetsz mast
2022. szept. 22. 07:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt mondták próbaidő után eleve meg fogjak emelni egy kicsit de az 3 hónap.
2022. szept. 22. 07:24
 3/13 A kérdező kommentje:
És még az is az ilyen munkát végzők minimum fizetése alatt van.
2022. szept. 22. 07:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem eddig minden állásinterjún megkérdezték avagy én kérdeztem mi az a bérsáv, amiben gondolkoznak, így ha nem stimmelt, megszakítottam a folyamatot.

Miért fogadtad el az állásajánlatot?

Természetesen jelezheted, hogy több fizetést szeretnél, de ha nem tudják megadni és ennek ellenére ott maradsz, pénzügyileg rossz időszak áll előtted, mert tudni fogják nem komoly a szándékod.

2022. szept. 22. 07:27
 5/13 A kérdező kommentje:

“Miért fogadtad el az állásajánlatot?”

Mert “jó pozíció” de így utólag úgy érzem beetettek. Kicsit jobban utána néztem és nagyon alacsony sávot adtam meg elsőre, nem akartam, hogy mást hívjanak be. De azóta kaptam olyan ajánlatot, kevésbé fontos munkakörökből, ahol 100-150-el többet fizetnek.

2022. szept. 22. 07:29
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Próbát megér, mondd el, hogy kaptál jobb ajánlatot. Hogyha megadják, akkor maradsz, hogyha nem, akkor mész a másik helyre.
2022. szept. 22. 07:34
 7/13 krwkco ***** válasza:
71%

Mond el, hogy kaptál jobb ajánlatot és most emeljék meg a fizetésedet. Akár későbbi érvényességgel.

Az igéretre bármikor mondhatják, hogy sajnos változott a helyzet, mégsem tudjuk megadni. És a helyzet tényleg napról-napra változik, úgyhogy akár igazat is mondhatnak.

Ha kivárod a próbaidő végét, akkor a felmondási idő is érvényessé válik. És a másik állás az alatt esetleg elúszik.

Ha tényleg elcserélnéd a mostanit a másikra.

2022. szept. 22. 08:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor menj a másik helyre.
2022. szept. 22. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

100-150-et biztos hogy nem fognak emelni.

Ha ez a cél jobb ha fű alatt pályázgatsz

2022. szept. 22. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapból egy normális cég nem ad jóval kevesebb fizut mert tudja hogy az bérfeszültséget okoz.

Én kevés esélyt látok hogy szerződés után te ki tudnál küzdeni jobb ajánlatot.

2022. szept. 22. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!