Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tegnap elküldtek a munkahelyem...

Tegnap elküldtek a munkahelyemről. jogos?

Figyelt kérdés
3 hónapja dolgozok egy müanyag feldolgozó helyen.. de nagyon droid munka..nagyon sok az elvárás.. tegnap mondta a külsős cégem hogy szóltak hogy nem kérnek engem. én azt hiszem mindent úgy csináltam ahogy kell.. viszont senki se mutatta meg hogy mikor mit kell nézni.. milyen hibák lehetnek.. és állítólag sok doboz terméket elrontottam.. de basszus,.. ha a műszakvezető se mutatta megm és ha meg mertem kérdezni, akkor le lettem ugatva hogy " itt dolgozol már 3 hónapja miért nem tudod????" hát azért mert nincsenek normális emberek akik elmagyarázzák... azért...

2022. nov. 19. 04:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen jogos.
2022. nov. 19. 08:21
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Próbaidő alatt indok se kell
2022. nov. 19. 09:14
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ha 3 hónapig rosszul dolgoztál és csak a próbaidő lejárta után kérdezted meg hogyan kell csinálni a feladatot mert nem tudod, akkor elgondolkodnék magamon a helyedben!
2022. nov. 19. 09:51
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

És mi a problémád? Tovább szerettél volna dolgozni egy olyan helyen ahol:

"műszakvezető se mutatta megm és ha meg mertem kérdezni, akkor le lettem ugatva hogy " itt dolgozol már 3 hónapja miért nem tudod????" ?

2022. nov. 19. 12:03
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
lehet csak a támogatást akarták felmarkolni ingyen munka volt ez nekik
2022. nov. 19. 13:42
 16/23 anonim válasza:
93%
Semmi hibát nem csináltál. Ezek addig alkalmaznak egy dolgozót, amíg kapnak rá valamiféle támogatást. Utána kilökik az utcára, jöhet a következő transzport. Úgyhogy nem benned van a hiba.
2022. nov. 19. 15:34
 17/23 anonim ***** válasza:
92%

Igy van ahogy az utolsó 2irja.

Sajnos a vendéglátós helyen is ez ment mondig, minden évbe újakat szedtek ossze, és télen nem volt munka igy jól jártak.

Sz.r helyek, sajnálom

2022. nov. 19. 16:16
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Pontosan, ha annyira sok hibát követtél volna el, már az első héten elküldtek volna.
2022. nov. 19. 16:25
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
sajnos a munkavállalók a végletekig ki vannak zsigerelve.
2022. nov. 19. 17:02
 20/23 anonim ***** válasza:
19%
Örülj neki, hogy három hónapig elnézték, hogy termeled a selejtet a cégnek. Legalább így 3 havi bért kaptál a semmire
2022. nov. 19. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!