Tegnap elküldtek a munkahelyemről. jogos?
Figyelt kérdés
3 hónapja dolgozok egy müanyag feldolgozó helyen.. de nagyon droid munka..nagyon sok az elvárás.. tegnap mondta a külsős cégem hogy szóltak hogy nem kérnek engem. én azt hiszem mindent úgy csináltam ahogy kell.. viszont senki se mutatta meg hogy mikor mit kell nézni.. milyen hibák lehetnek.. és állítólag sok doboz terméket elrontottam.. de basszus,.. ha a műszakvezető se mutatta megm és ha meg mertem kérdezni, akkor le lettem ugatva hogy " itt dolgozol már 3 hónapja miért nem tudod????" hát azért mert nincsenek normális emberek akik elmagyarázzák... azért...2022. nov. 19. 04:08
1/23 anonim válasza:
Azt csak úgy lehet megmondani, ha tudjuk, mi áll a felmondásodban.
Próbaidős voltál még?
3/23 anonim válasza:
Örülj neki, hogy egy ilyen szr helyen nem kell tovább gürizned.
4/23 anonim válasza:
Már lehet az elején kérdezned kellett volna, ha valami nem volt tiszta. Az is kérdéses, hogy, ha valamit szóvá tettek, ha tettek, neked milyen volt a hozzáállásod. Ha 3 hónap alatt sem sikerült megtanulnod egy betanított munkát, ott veled is lehet valami gond.
5/23 anonim válasza:
"mondta a külsős cégem hogy szóltak"
Hát szerintem ezt nem közvetítővel kell tisztáznod, hiszen nem ez a külsős cég a munkáltatód, nem?
6/23 anonim válasza:
"Hát szerintem ezt nem közvetítővel kell tisztáznod, hiszen nem ez a külsős cég a munkáltatód, nem?"
De, a külsős cég a munkáltatója.
7/23 anonim válasza:
Jogos.
Ha elrontod és veszteséget termelsz jobb nekik nélküled.
Te dolgod megtalálni a közös hangot a kollégákkal.
Nem mutatták meg csak kifogásgyártás.
8/23 anonim válasza:
A külső cég csak a fizuját utalja meg a papïrokat intézi. Minden mást a gyár. Csopivezetőtől kell elkérnie magát szabira stb
9/23 anonim válasza:
Persze, hogy jogos sajnos. Mélyen elgondolkodnék a helyedben, mit rontottam el.
10/23 anonim válasza:
Osztom ezt a véleményt:
"Örülj neki, hogy egy ilyen szr helyen nem kell tovább gürizned."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!