Mi az amikre már nem költötök ilyen infláció mellett, és mennyire érzitek meg az áremelkedéseket?
Kaja rendelés.
Ársapkás 2,8as tej és cukor. Soha sincs. Árcédula kint van, áru nincs.
13as.
Lehet nem hiába irtal ide.
Hidd el es probald ki a kemeny katogen diétát. Es igyal reggelentkent utifu maghejjal 1kanal kb elkeverve 1pohar vizbe tejbe, amibe. Rá ujra valamennyi folyadek. Jo méregtelenítő.
Majd sok szines gyumolcs afonya es zöld szinu novenyek.
Kenyer, cukor kenenyitos kaják áthuzva.-ez a ketogen dieta
Ezekkel szinte biztos meggyogyulsz, igaz nem tudom o.l.tott vagy e vagy sem, mert ha igen, akkor csak Isten segithet.
Tényleg segiteni szeretnek ha mar ide irtal.
Eteket probald ki es jó gyógyulást !
Keményítős kajakat akartam irni, azok áthúzva.
Köszönöm a tobbi kommenteket, irhattok még!
Nem veszek ruhákat, cipőket, hordom azt, ami van. Étterembe, kávézóba csak nagyon ritkán megyek, mivel a Szép kártyát ott tudom elkölteni, de amikor csak tehetem, itthon főzök. Rendelni sosem szoktam már pizzát stb-t. A sajtokról, márkás felvágottakról, drága kenyerekről lemondtam. Ha veszek ilyesmit, akkor a saját márkásat választom, ami éppen akciós+a legolcsóbb zsemlét veszem, mindig csak annyit, amennyi elfogy. Ügyelek rá amúgy is, hogy csak annyit vegyek mindenből, amennyi el is fogy, próbálom minimalizálni a pazarlást+ha lehetséges, akkor az otthon fellelhető alapanyagokból főzni.
Műszaki cikkeket sem veszek, bár az amúgy sem mindennapos dolog.
Mégis hogy jön ide az oltás?
másrészt a lidl semmivel se csövesebb mint a cba, ott legalább megfizetik a dolgozókat nem ugy mint a cba es tarsaiban ahol szakmunkás minimálbérért feléig feketén ajtják ki a belüket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!