Áremelkedések előnyei?
Hátrányait mindenki érzi, kevesebb marad a tárcában.
De lehetnek előnyei is: környezetmegóvás (kevesebb fogy nyersanyagokból, habár a fákat kivágatták volna, így erre nézve hátrány), takarékosabb életmód. De jobb ha áttér a társadalom takarékosabb életmódra ? Önálló termelésmód. Én ezeket tudom, de megcáfolhattok. Továbbá leginkább érdekelnének engem további előnyei az áremelkedéseknek.
Politikusoknak és gazdag üzletembereknek, biztos hogy lesz ebből előnyük.
Az önellátó életmódra, már évekkel ezelőtt át kellett volna térni, és nem akkor gondolkozni rajta, amikor itt van a nyakunkban a baj.
Akiknek van kertes háza, és meg tudnak termelni zöldséget és gyümölcsöt, annyit hogy azt még télire is elrakni, és mellett még állattartással is foglalkoznak, azok túl fogják élni, vagy kevésbé megérezni ezt a válságot.
Plusz egy olyan házban laknak, aminek a válság előtt is kicsi volt a rezsije. Külső szigetelés, műanyagablakok, plusz napelemek és napkollektor a háztetőn.
Ha mindenkinek meg lennének ezek az országban, akkor nem kellene most válságról beszélnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!