Hogyan és hol érdemes kéregetni, koldulni? Hogyan tudnék ebből megélni, mennyit lehet összeszedni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy ausztriában, vagy más nyugat európai országban próbálkoznék. Németül nem, de angolul jól beszélek.
Hol lehet megszállni külföldön?
Betegség és kilátástalanság vezetett erre az útra.
2022. nov. 10. 14:46
21/32 anonim válasza:
Ennivalóra meg netre telik a lényeg :D betegséget kezelni kell... Fordulj pszihológushoz
23/32 anonim válasza:
Fizess be egy tanfolyamra a gypsikhez es kitanítanak ;)
24/32 anonim válasza:
Tippet adok szívességből:
A tesconal nagyobb uzleteknél van sok sietős vasaroló akinek a kosarát visszatolhatod.
Es máris megvan a 100ft.
Mindketten jól járhattok.
En mar adtam igy nem 1 szegenynek koldusnak ..
25/32 anonim válasza:
Aztán nem ám rockyra költeni az egészet :)
26/32 A kérdező kommentje:
Mi az a rocky?
2022. nov. 13. 11:42
27/32 anonim válasza:
Ja, igaz, kannást akartam írni
28/32 anonim válasza:
Azt írtad hogy rendes munka és szállás lenne a cél, na akkor tegyél érte. Menj el egy gyárba dolgozni, oda nem sok kommunikáció kell, tegyél félre pénzt, és jövőre menjél ki. Sőt most jut eszembe, Dunántúlon rengeteg gyári munka van szállással, szóval még azt se kell fizetni, és hamar összeszeded a pénzt, hogy kimehess Ausztriába. Csak kitartás kell hozzá, de amúgy azt a pár hónapot, még fejenállva is kibírod, illetve ami még fontos, hogy kezd el tanulni a németet, mert ha nem beszélsz németül legalább egy alapszinten, úgy átbasznak, mint szart a palánkon. Én jövőre tervezek kimenni, viszont én magabiztosan és nyugodtan megyek, mivel van félretett pénzem, jó szakmám és beszélem a nyelvet. Szóval nem lehetetlen, csak akarni kell és tenni kell érte.
29/32 anonim válasza:
Asszem ez az az egyesület, akiknek az a módszere, hogy az önkénteseik kéregetnek az utcán, gondolom szállást adnak. S amikor elég pénz jön össze, akkor mehet az ember Afrikába segíteni az ottani szegényeknek. De lehet, hogy ez neked nem elérhető. [link]
30/32 anonim válasza:
Miert nem jó a 23as válasz?
Sztem a gypsik profik ebben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!