Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan és hol érdemes kéregetn...

Hogyan és hol érdemes kéregetni, koldulni? Hogyan tudnék ebből megélni, mennyit lehet összeszedni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy ausztriában, vagy más nyugat európai országban próbálkoznék. Németül nem, de angolul jól beszélek.

Hol lehet megszállni külföldön?

Betegség és kilátástalanság vezetett erre az útra.

2022. nov. 10. 14:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ebből meg lehetne élni, akkor öt perc alatt rádtelepedne a koldusmaffia, és elvennék a pénzed...
2022. nov. 10. 18:52
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb helyen összeszednek a rendőrök, ahol meg nem ott pedig ott van a koldusmaffia akik épphogy annyi pénzt hagynak nálad hogy ne hallj éhen
2022. nov. 10. 22:02
 13/32 anonim ***** válasza:
Tiktok... Vinnyogjal h neked milyen xar... Ha van gyereked előnybe vagy, vinnyogjatok együtt... Beteg is lehet a gyerek legyen rákos... Aztan majd küldenek neked pénzt... Ez megy most naooon a tiktokon
2022. nov. 11. 11:35
 14/32 anonim ***** válasza:
Milyen betegséged van?
2022. nov. 11. 11:36
 15/32 anonim ***** válasza:
14: én is kérdeztem már tőle, de gondosan kerüli a választ....
2022. nov. 11. 12:18
 16/32 anonim ***** válasza:
94%

Nem akar ez dolgozni... Sok beteg aki tényleg beteg az dolgozik 12 óraban ez meg ingyenélősködne...

Tuti vmi agy baja van... Aki Ausztriaban koldulni akar azt nem sajnálom bocs... Xaros sepregető többet keres mint én 12 óraban

2022. nov. 11. 12:36
 17/32 anonim ***** válasza:
48%
Itt Angliában már évek óta ugyanazokat a hajléktalanokat látom. Újságcikkben olvastam, hogy valamelyik 13 éves kora óta koldul. Szóval van aki tényleg az utcán tud élni évekig, ugyanazon a helyen.
2022. nov. 11. 15:31
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
"Betegség és kilátástalanság vezetett idáig". Szóval a munkához beteg vagy, de ahhoz nem vagy beteg hogy kiutazz Bécsbe koldulni, meg kint ülj a hideg kövön, meg a hűvös időben. Ha annyira kilátástalan vagy, akkor miből van pénzed külföldre menni? Mert az utazás se két forint. Szerintem te inkább lusta vagy, mert ha nem lennél az, akkor dolgozni akarnál kimenni, nem pedig koldúlni, Ausztriában amúgyis egy csomó munka van a vendéglátásban, pláne hogy most kezdődik a téli szezon.
2022. nov. 11. 22:08
 19/32 A kérdező kommentje:
A munkát vagy nem sikerül elvégeznem, vagy pedig elküldenek a kommunikáció és együttműködés hiánya miatt. A jövőmre gondolok, mert nem lesz senki aki eltartson idős koromban és a betegségem is rosszabbodhat idővel. Ennivalóra telik éppenséggel. Bécsbe stoppal ki tudok menni. Szállás az komoly probléma, hajléktalan szálló jöhetne esetleg szóba. Rendes szállás és munka lenne a végcél és talán kapnék kint hozzá segítséget.
2022. nov. 11. 22:46
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Jövőmre gondolok —> koldulni megyek.

Szerinted a betegséged jobb lesz ettől? Nem tudom hogy ki hogy van vele de a koldusok 90% nak hiányoznak fogai, és ez csak a legszembetűnőbb.

Mi lenne ha változtatnál az attitűdödön?

2022. nov. 12. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!