Terhesség előtt érdemes minden infót összeszedni ami ezzel kapcsolatos, vagy jobb nem olvasni semmit, és nem sokat gondolkozni, az ráér időközben?
Gondolkozok a dolgon,és mivel alig tudok valamit erről a témáról,arra gondoltam hogy mielőtt véglegesen eldönteném hogy szeretnék-e terhes lenni,olvasgatom ezt a fórumot,a neten az ilyen jellegű témákat.
Csak attól félek ha nagyon beleásom magam ebbe a témába,sok olyan dolgot fogok látni,ami eltántorít a terhességtől,mert így is félek tőle de nagyon.
Viszont teljesen tudatlanul se merek teherbeesni,azért olyan dolgokkal szeretnék tisztában lenni,hogy pl. szülésnél mi vár rám egyáltalán,és hasonlók.
Vagy inkább ne gondolkodjak semmin,ráér minden infó összegyűjtése a 9 hónap alatt ?
Nincs nagyon olyan ismerősöm akitől kérdezgethetnék,esetleg anyám,akinek a véleményét meg tudom hallgatni.
Te hogyan csináltad ezt,tudatosan felkészültél az egészre már előtte ?
Az ember nem azt donti el, h szedetne e terhes lenni, hanem azt, h szeretne e gyereket?!
Legalabbis racionalis esetben.
En pl tudom, h nem akarok szulni, rettegek tole, tapasztalatom is van benne, hisz mar ateltem, viszont szeretnek meg egy (verszerinti) gyereket, ehez meg muszaj lesz szulnom.
Szoval, akkor bevallalom a 10-20oras vajudast, a sok evnyi oromert, amit a gyerek fog adni?! Te bevallalod a terhesseget?! Na ezt kell eldonteni, szeretni a gyereket kell!
Amugy meg tok mindegy mennyit tajekozodsz a temaban, a te terhesseged tuti mas lesz, mint amit olavsgatsz, hisz tenyleg nincs ket egyforma ;) de persze jo, h tajekozodsz, felkeszulsz mindenre, de ez raer a terhesseg alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!