Egy iparáruházban egy műszaki eladó állás mennyire tartozik a nagyon proli kategóriába?
Figyelt kérdés
Nem ilyen Obi, Praktiker kategóriás multira gondolok hanem olyan helyre ahol szerszámokat, munkaruhát, pneumatikus cuccokat, kötőelemeket, csapágyakat, kisgépeket árulnak.2022. nov. 3. 21:44
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem proli. Nem is értem, hogy bármilyen munkát miért kéne lealacsonyítani.
2/6 anonim válasza:
Nem proli,és igaza van az elsőnek, én sem értem miért kell egy munkát lealanyocsítani, szerintem még a gyári munka se prolni. Tudod mi a proli? Mikor valaki nem egy dolgozni,hanem csak várja a 22.800 forintos szociális segélyt,meg amikor kéreget az utcán,meg hajléktalan na az a proli,nem a tisztességes munka.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van, csak manapság azt nézik valakinek aki vállalkozó vagy olyan alkalmazott mint pl. Orvos, jogi alkalmazott, informatikai dolgozó. Lehet én látom rosszul de az egyszerű munkásokat mintha nem sokba néznék. Mint ahogy egy takarítónak sincs nagy becsülete, így az eladóknak se nagyobb a megbecsülésük szerintem,de lehet tévedek.
2022. nov. 3. 22:30
4/6 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni másnak a véleményével,mert más nem fog kenyeret adni a szádba. A másik,azért mert te elmész "proli" munkára(de amúgy egyáltalán nem az),attól te még később lehetsz,vállalkozó vagy bármi. Ott van érettségi után elmentem gyárba dolgozni,mellette tanultam,most már vegyésztechnikus vagyok,és még mindig fiatal(23 vagyok) jövőre szeretnék egyetemre menni. Na és nézd meg gyári munkás voltam sőt még takarító nő is voltam,szóval azért mert te elvállalsz egy adott munkát, még nem azt jelenti hogy neked abban kell maradni.
5/6 anonim válasza:
A proliság nem munkakörtől vagy beosztástól függ, hanem az ember mentalitásától.
6/6 anonim válasza:
Ilyen proli melót el ne vállalj, mit szólnak a haverok. Ha türelmes vagy akkor megtalál majd a hozzád illő munkahely a neked járó fizetéssel.
Aztán ne itt sírj 35 évesen hogy se csajod, sem munkád nem volt a büdös életben és már takarítónak is túlképzett vagy (a hülyéket így rázzák le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!