Úgy érzem, a munkahelyem meg akar válni tőlem, mit tehetek? (Csak érzem, a viselkedésből, senki sem mondott semmit)
Fizikai munkát végzek, találnak helyettem ezer másikat.
Én egy ideje fontolgatom a kilápést, és új munkát, de még véletlenül sem jeleztem. Ellenben Ők gazdasági okokból valószínűleg csökkenteni fogják a létszámot.
Van olyan érzésem, hogy az egyik leszek, de ez csak megérzés. Enyhe ellenséges hangulatot és távolságtartást érzek, pedig mindenek ellenére a munkám ugyanúgy végzem el.
Rákérdezni nem akarok, egyrészt akkor felmerülhet, hogy tényleg így lenne nekik a legjobb, meg hát para is. A közvetlen főnök mindig mindent mismásol amúgy is, a tulajdonos pedig majdnem soha nem áll szóba velünk.
Mit tanácsoltok?
Szóval nem szeretném, ha váratlanul érne, mindig inkább én léptem, de sajnos most nem egyszerű találni munkát.
Nem akarok két szék között a pad alá..
Ha be se hívnak sehová, akkor valami nagyon szar módon jelentkezel
Hogy néz ki az önéletrajzod?
Élelmiszerüzleteknél érdemes próbálkozni.
Pultos-pénztáros-árupakolót mindig keresnek a nagyobbakban.
Ilyen kombinált, hogy mindent is kell csinálni.
Ha ránézésre jó erőben vagy és nincs priuszod hamar fölvesznek.
Igen, nézegetem a hirdetéseket. Köszönöm szépen.
Inkább arra irányult a kérdésem egyébként, hogy miként lehet ezt a bizonytalanságot átvészelni, mert sajnos elég idegőrlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!