Hogyan tudnék 200000forintból elkezdeni valamit, ami folyamatosan pénzt termel nekem?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 00:50
11/26 anonim válasza:
Veszel valami olyan tárgyat ami manapság is már ritka, de keresik. Elteszed, majd később el tudod adni többért.
Az Epson RD-1 fényképezőgép pár éve még "csak" 200 ezer forint volt, manapság már 1-1.3 millió forintot kóstál...
12/26 anonim válasza:
Veszel egy kamerát és csinálsz egy OnlyFans fiókot.
14/26 anonim válasza:
Ennek a hozama, ha 100%-os lenne, akkor se lenne jó kereset.
15/26 anonim válasza:
Feleségem örökölt pár száz M. Namost akkor azt hittem soha se fogok már dolgozni se én se Ő. Ott kezdjük hogy a ház felújítás amit örökölt került 50M-ba. Most van egy szuper családi házunk. Vettünk 2 autót semmi extra 30M.Par dolgot amit eddig nem tudtunk, nyaralások 20M. Tartunk 100M.Neztem hogy veszek pl. egy automosót. Kb 200M az ára. Most emelett 200 ezer forint? Pl szuper volt hogy ment fel az usd meg az eur, csak ez hozott simán több M, viszont le is ment. Egyik haver egy éve bitcoinba akart bele húzni én nem vettem Ő bukott 10M. Másik tőzsdére akart húzni, bukott 30M. Én nem mentem. Szóval nem úgy van az hogy van x pénzed aztán majd dejó jön a többi is.Én ekkora örökség mellett is kereskedek tovább mert havi 2M nem hagyhatok élvezni. Lógtam egy évet, azóta is az elveszett 25 millát sajnálom
16/26 anonim válasza:
Nemrég egy netes ismerősöm kérdezte, hogy 10 millió forintból mivel lehet passzívan havi 300 ezret megkeresni. Jól körberöhögtük. Ha lehetne ilyet, senki se dolgozna. Ennyit csak kockázatos befektetéssel, vagy a passzivitás feladásával lehetne fialni.
17/26 anonim válasza:
daisy havi 20 % hasznot hoz, ha érdekel szólj.
19/26 anonim válasza:
15ös érdekes hogy havi 2m-et keresel de örökség kellett a felújításához...
20/26 anonim válasza:
19: mi ebben az érdekes? Nagy lábon szeretünk élni,minél több cuccod van annál több a fenntartási költséged. A másik hogy mivel addig szerényebb hajlékban laktunk, az örökség része is volt egy elég nagy családi ház, ott azért befigyel az hogy ha raksz fel 5 klímát, vagy burkolsz egy 50 nm teraszt, 60 nm nappalit stb az nem aprópénz. Amúgy nem figyeltél, az örökölt házat újítottuk fel nem azt a lakást ahol addig laktunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!