Miért keresnek folyamatosan dolgozót Lidlben, Aldiban
mikor egy eladó ott megkap 350-400.000Ftot?
Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 17:17
1/7 anonim válasza:
Egyrészt nem kap 400 ezret (ha nem bruttóra gondolsz), a honlapon is fent van, mennyi az elérhető bér, másrészt elég feszes a tempó, sokat kell dolgozni, nem mindenki bírja
2022. szept. 22. 17:21
2/7 anonim válasza:
Összetett, több minden miatt.
Eladóra mindig szükség lesz úgyhogy van rájuk kereslet.
Van aki nem bírja így otthagyja.
Van aki alkalmatlan és kirúgják.
Család, egészség, költözés és egyéb magánélet miatt is van aki otthagyja.
2022. szept. 22. 17:22
3/7 anonim válasza:
Azért mert nagyon pörgős és geszem tempót várnak el. Nagy a fluktuáció. Es a bruttó bér ami ki van írva az pótlékokkal és túlórával, hetvégékkel van feltűntetve.
2022. szept. 22. 17:46
4/7 anonim válasza:
Ez bruttó összeg és nem a kezdő kap ennyit, hanem csak az elérhető bér, interjún teszik hozzá, hogy ez is elérhető majd ha 5 évig ott dolgozol. Amúgy 1 perc megállásod szüneted nincs, polcot töltesz, kasszázol, árazol, ládákat cipelsz, békázol stb. És mindenért leszidnak, csicska vagy a vevők és a vezetőség szemében is. Sokan már fizikailag sem bírják, vagy lelkileg.
2022. szept. 22. 18:46
5/7 anonim válasza:
Környékemen sose volt üresedés pedig mentem volna azonnal, szerintem az egyik legjobban fizető, stabil állás. Egy lidl állásért még haza is költöznék.
Ó jaj, hogy dolgozni kell... 7 éve vagyok külföldön szalag mellett, na itt tényleg van mikor nincs időd inni se órákon keresztül...
2022. szept. 26. 23:06
6/7 anonim válasza:
Azért, mert a nagy hajtás miatt ilyen helyekre szinte csak olyanok mennek dolgozni, akik nincs nyelvtudásuk, piacképes végzettségük. Az ilyen droidok aztán folyton cserélődnek.
Az városomban van egy stabil mag, akik nyitás után ott dolgoznak, a többiek folyton cserélődnek. Szinte minden héten látok ismeretlen arcot a boltba.
2023. márc. 14. 13:32
7/7 anonim válasza:
Ugyanúgy dolgozol ott, mintha külföldön lennél csicska, csak kevesebb pénzért. Dolgoztam rövid ideig külföldön, futottam, izzadtam, mégsem tudtam a normát sem teljesíteni. Az Aldis pörgést nem látom, mert Vácon az Aldinak nincs nagy forgalma, lévén, hogy 200m-re van tőle a Lidl, ahol viszont folyton zsúfoltság van. Ott güzülnek rendesen. Hogy folyton online vannak, az a nonpluszultra. Szóval itthoni körülményekhez képest jól fizetett rabszolgamunka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!