Ha érdekel a fotográfia, illetve az ehhez kapcsolódó médiavilág?
Akkor mit érdemes végezni, mit lehetne Bsc-n végezni, hogy azzal utána (egyelőre) alkalmazottként el tudjak garantáltan helyezkedni?
Van ilyen média irányultságú szak? Egyet találtam amit a Bp-i Metropolitan indít, mást semmit az égvilágon. Manapság ennyire nincs igény ilyesmire?
Valami érdekesebb szakmán gondolkodok, de olyan lenne jó amivel nem irodai adminisztrátor lehetek később csak, meg McDonaldos dolgozó...
Komolyan kérdem, nem egy tini légbőlkapott ötlete, 31 évesen akarok lépni valamilyen értelmes irányba, és nem (ebben) az irodai létben ragadni...
Persze, jöhet a leoltás hogy 31 évesen még itt tartok csak? Dolgozok, van feleségem házunk autó stb., de karrierem nincs, olyan amit szeretek.
Ez érdekelne, de nulláról nem lehet belevágni...

Semmit, a metropolitan egy soros egyetem, felejtsd is el!
Most én nem akarom bántani a magyar filmipart dehát látod, hogy egy trágyagyár megy közpénzből.
Szerintem jobban jársz ha megnézel olyan tevékenységi körüket ami nem igényel művészeti végzettséget és némi piacelemzést meg kapcsolati háló építés után indítasz egy saját céget...
Vagy szerinted a "győzike" meg az ózdi suttyó és társai milyen egyetemre jártak?

Ehhez nem kell egyetemi szint, ha egyetemet szeretnél, akkor vizuális kommunikáció szak van a Gödöllői Egyetemen, de szerintem sok más helyen is.
A Kommunikációs Főiskolán és a Színművészeti Egyetemen vannak ide kapcsolódó szakok még.
Gondolom, iparművészeti és képzőművészeti egyetemeken is.

Ja jó cumiztatós nehéz szakok tele ferde hajlamúakkal, meg különcökkel, biztos kell ez neked?
Én csak egy fotós Okj-t csináltam meg de nemsok kellett hozzá, hogy a záróvizsgámra egy Machete-vel menjek be "képet komponálni".
#2 Kommunikáció és médiatudomány szakot találtam, az általad említettet nem (már, lehet volt).
Így elsőre úgy tűnik még érhet is valamit, másodikra meg ugyanolyan büfészak mint a többi...
Legalábbis ha nincs sok ismerősöd illetve nem vagy Bp-i akkor sokat nem érsz vele.
Vidéken... keleten... ide csak a gyári munkások kellenek, arra van igény. Meg hegesztőre...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!