Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire baj, hogy alacsonyabb...

Mennyire baj, hogy alacsonyabb bérigényt adtam meg? Más is volt már így?

Figyelt kérdés

2022. okt. 29. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Az cumi.

Fel fognak venni és gürizhetsz éhbérért.

2022. okt. 29. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Mi legutóbb többet ajánlottunk a jelentkezőnek, mint amit kért. Nem ez az általános, de én nem akartam bérfeszültséget a csapatomban.

A legtöbb helen felvesznek és annyit fizetnek, amennyit kérsz, ha az kevesebb volt mint a többieké. Amíg rá nem jössz, és le nem lépsz máshová.

2022. okt. 29. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Sok mindentől függ, de így ha felvesznek, jól dolgozol később jobb bérpozícióba kerülhetsz.

Én is lőttem alá magam, 50 ezerrel, felvettek, elégedettek voltak 1 év után emelték.

2022. okt. 29. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Velem most volt egy ilyen eset. Mivel még nincs szakmai tapasztalatom, szerettem volna ezzel is érzékeltetni. Nekem most a legfőbb, hogy átfogóbb tudást szerezzek ezen a területen. De felhívtak és a megadott bérsávnál 70-90 ezer forinttal többet ajánlottak. Elfogadtam.

Egyébként amit a fent írtak, hogy ne legyen bérfeszültség, szerintem azért is ajánlottak többet, meg ha több a bérigényed, mint amennyi járna a tudásod után, lejönne a főnöknek, hogy te csak a pénzre mész. Természetesen ez már más tészta a sok év tapasztalattal rendelkezőknél, mert vannak akik +20% bérért váltanak munkát.

2022. okt. 29. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is általában többet adnak, mert nem akarnak bérfeszültséget.

Viszont ha nagyon alálőttél, nem fognak felvenni, mert nem vesznek komolyan.

2022. okt. 29. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Viccen kívül. Én ajánlottam akkor a legkevesebbet, viszont jól tanulok és alkalmazkodok... Fél évre rá én kerestem a legtöbbet a cégnél és ez komolyan nem vicc.
2022. okt. 29. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen. Nekem végül többet adtak, mint amennyit kértem, innen gondoltam, hogy alacsony volt a bérigényem.

Nem csináltam belőle problémát, nagyon örültem, hogy felvettek, mert nem nagyon lett volna más lehetőségem a környéken a szakmában dolgozni, plane pályakezdőként. Azóta folyamatosan emelgetik a fizum is.

2022. okt. 30. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
az nagy baj, szánalmas.
2022. okt. 30. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!