Gasztronómiában karrier?
Be lehet ebben a világban futni egy karriert?
Egyáltalán mi a különbség a szakács és a séf megnevezés között?
Anyagilag szerintetek kifizetődő?
Ismertek sikersztorikat ahol valaki a nulláról szép kis felfelé ívelő karriert futott be és mondjuk valahol konyhafőnök, esetleg éttermet nyitott?
Külföld vagy belföld?
Tudom nem épp nyugodt, családbarát szektor, de gondolom nem csak magányos emberek dolgoznak itt.










Érdemes megnézned/hallgatnod ezt a két részes beszélgetést. Egy Michelin csillagos magyar séf meséli el, hogy milyen karriert futott be Magyarországon és külföldön, milyen élményei, tapasztalatai voltak és hogyan élte meg ezeket.
Már ezekből is látszik, hogy távolról sem átlagos a története, de szerintem nagyon érdekes, tanulságos és hasznos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!