Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gasztronómiában karrier?

Gasztronómiában karrier?

Figyelt kérdés

Be lehet ebben a világban futni egy karriert?

Egyáltalán mi a különbség a szakács és a séf megnevezés között?

Anyagilag szerintetek kifizetődő?

Ismertek sikersztorikat ahol valaki a nulláról szép kis felfelé ívelő karriert futott be és mondjuk valahol konyhafőnök, esetleg éttermet nyitott?

Külföld vagy belföld?


Tudom nem épp nyugodt, családbarát szektor, de gondolom nem csak magányos emberek dolgoznak itt.


2022. okt. 26. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
A séf tulajdonképpen a szakácsok főnöke. Ő a konyhában a fő felelős az ételekért és h rendben menjen minden
2022. okt. 26. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézned/hallgatnod ezt a két részes beszélgetést. Egy Michelin csillagos magyar séf meséli el, hogy milyen karriert futott be Magyarországon és külföldön, milyen élményei, tapasztalatai voltak és hogyan élte meg ezeket.

Már ezekből is látszik, hogy távolról sem átlagos a története, de szerintem nagyon érdekes, tanulságos és hasznos is.

https://www.youtube.com/watch?v=yFtBZPqAbSQ

https://www.youtube.com/watch?v=fQRbk8cNYK8

2022. nov. 10. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!