Mennyire reális, hogy valaki kitör a reménytelenségből közel a 30hoz?
Ilyenekre gondolok:
8 általánosa, vagy érettségije van és elkezd valamit tanulni, belekezd valami vállalkozásba (amihez nem kell semmilyen képesítés), akár illegális dolgok.

csak mi felé kéne venni az irányt?
Pl. itt vagyok én, érettségim van, jogsim, meg tudok egy nyelvet. Mehetek a gyártósorra a 8 általánost végzett kolompárék mellé, vagy építkezésekre.

Szerényen és minden bántás/rosszindulat nélkül megkérdezem, eddig mégis mire vártál? Vagy csak az utóbbi időben eszméltél rá erre?
Amúgy sosem késő változtatni, tanulj, képezd magad és még juthatsz valamerre az életben. A sült galamb nem fog a szánkba repülni.
Sok sikert!

"Mennyire reális, hogy valaki kitör a reménytelenségből közel a 30hoz?"
Az egyetlen sikerrel kecsegtető lehetőség, ha az illető külföldre megy, valami kétkezi munkára.
A többi nem működik. Ha eddig nem tanult tovább, akkor az érettségi után 12 évvel már nem fog. Ha nem sikeres a munkájában, akkor mitől lehetne sikeres valamilyen egyszemélyes vállakozásban, ahol értéket kell előállítani?
Viszont, ha külföldön kezd dolgozni, akkor alapvetően megváltoznak a külső körülmények és ezzel megváltozhat az élete is.
Esetleg szóba jöhet még egy új párkapcsolat egy sikeres, törekvő és irányító emberrel, mint motiváló tényező.
6, dolgoztam, úgy voltam vele, hogy megfizettek azért a munkámért, nem éltem fényűző életet, de elvoltam vele. Most egy év alatt minden a duplájába kerül, a spórolt pénzemet is kb elégette a "háborús" infláció.
7, én is abban látom már a kiutat. új környezet, új emberek. Ugyan ezt megtudnám ott is csinálni, csak mások a szorzók.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!