Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a reális fizetés erre az...

Mi a reális fizetés erre az "adminisztrációs munkatárs" pozícióra Szegeden?

Figyelt kérdés

[link]

A hirdetésben br. 260 ezer forint van megadva, de gondolom az csak az alja.

Budapesten hasonló munkakörért, hasonló elvárásokkal kb. bruttó 500 ezret adnak.

2022. szept. 28. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Sima érettségivel betölthető munkakör, amihez csak egy kis számítógépes alaptudás szükséges. Erre általában nem adnak a bérminimumnál többet. Szegedi vagyok, ugyanilyen munkát végzek már lassan 5 éve és bruttó 300-at kapok érte. Az mondjuk fura, hogy szerződéseket is vele akarják íratni, mert ahhoz jogi tudás is szükséges lehet, de gondolom, itt csak arról van szó, hogy van már egy kész template, amiben ki kell cserélni a partnerek adatait és ennyi. Ilyen munkára irreális lenne 500 ezret fizetni, miközben bárki meg tudja csinálni, aki tud írni, olvasni .
2022. szept. 28. 14:06
 2/4 anonim válasza:
Én Szegeden szintén hasonló munkakörben 330 bruttót + cafeteriát kapok. Nagyon maximum talán 350-et beírhatsz, de valószínűleg azt sajnos sokallni fogják.
2022. szept. 28. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Már engem vettek fel, elvállaltam minimálbérért. Mellette tőzsdézgetek, azzal egészítem ki a fincsi fizukámat.
2022. szept. 28. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 jó vicc :D

amúgy nem pályázom meg, csak kicsit fura volt a feltüntett br 260 ezer.

#1: Kérnek angol tudást is + B jogosítványt

és psz végzettség, tapasztalat, ERP ismerete pedig előnyként van feltüntetve. Bár lehet, hogy ezekért több bért nem adnak, csak nagyobb eséllyel veszik fel az embert mint egy 0 tapasztalatos érettségizett fiatalt :)

Szerintem 5 év tapasztalattal megpályázhatnád ezt a pozit 20%-kal többért a mostani fizudnál. Max nemet mondanak

2022. szept. 28. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!