Szegeden egy nagyobb cég adminisztrációs munkatársat keres, fizetési igényt kell megadni, melyik a reálisabb, a sima vagy a garantált minimálbér?
kérdés még a pontos munkakör is.
Csak a telefont kell felvenni vagy ügyfelekkel is kell foglalkozni, számlákat kezelni, stb, stb.
Hát tényleg kellene konkrét feladatkör.
Be tudod másolni?
Hasraütésszerűen minek mondjunk bármit is?
Mutatod a konkrét hirdeést?
úgy könnyebb tanácsot adni.
5: Naturtex, face oldalukon van fent.
6: legutóbb egy hasonló munkakörbe voltam interjún, ott megmondta az interjúztató, hogy a sima min. bérnél nem tud többet fizetni.
Ezért se tudom, be merjek-e garantáltat írni, gondolom annál többet úgyse adnak, de lehet annyit se a másik helyből kiindulva. Esetleg még az jutott eszembw, hogy a 2 között félúton lévő összeget írok.
8: nem álmom nekem se egy min. béres állás, de az a nettó 130e is több lenne, mint a jelenlegi 0.
Nem is értem, minek kérnek bérigényt ilyen munkakörnél.
Ha az érettségi az elvárás, akkor kötelesek megadni a Garantált bérminimumot. Az br. 260 ezer ft
Próbálkozz be egy sávval: br. 280-300 ezer ft. Max lealkudnak egy 20ast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!