Szegeden egy nagyobb cég adminisztrációs munkatársat keres, fizetési igényt kell megadni, melyik a reálisabb, a sima vagy a garantált minimálbér?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 09:18
11/15 A kérdező kommentje:
10: szerintem ez sok, pláne ilyen munkára, aztán lehet én gondolom túl, de túl rosszak az ilyen tapasztalataim, irodai munkáknál eddig a garantált volt a max, de inkább alatta fizettek volna. Ezért se értem minek kérnek ilyet, úgyis annyit adnak, amennyit akarnak, ezért arra jutottam inkább nem írok be semmit.
2022. ápr. 22. 11:17
12/15 anonim válasza:
Ne írj szerintem sőt ha csak hat órát fizetnek vagy 4-et minimálbérrel, de 12-őt kell dolgozni azt is fogadd el!
13/15 anonim válasza:
Dehogy sok. Ha kérnek középfokú végzettséget, akkor kötelesek megadni a garantált bérminimumot. Az br. 260 ezer. Ahhoz képest bruttó 20 ezerrel többet kérni nem gáz. Max nem adják meg, de nem ezen fog múlni. Szerintem érdemes megpróbálni, lehet nem annyira gyászosak a fizetések mint gondoljuk. Ha pedig ügyeskedni akarnak, hogy kevesebb órába jelentenek be, a pénz egy részét borítékba kapod stb. akkor meg otthagyni őket a francba.
14/15 anonim válasza:
Ja és még valami: ha kérnek bérigényt, akkor mindenképp írj be valamit, mert ha nem akkor az tuti bukó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!