Miért csak ITsek válaszolnak a karrier oldalon?
Figyelt kérdés
Alig találni olyan választ ami nem tőlük jön.2022. okt. 25. 00:52
1/20 anonim 

válasza:

Honnan tudod, hogy csak IT-sok válaszolnak?
Van pl. ez a kérdés most 10+ válasszal:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Miből gondolod, hogy ezek a válaszolók IT-sok?
2/20 anonim 

válasza:

Hülyeség általánositani. Én inkább azt vettem észre nagyrészt inkább egyetemisták használják az oldalt. De ez is hülyeség
3/20 A kérdező kommentje:
Szerintem elkerülik a raktáras kérdéseket.
Mit érdemes tanulni és mennyi a fizunál szoktak tolongani, hogy mindenki tanuljon programozni és akasszon le milliókat.
2022. okt. 25. 01:24
4/20 anonim 

válasza:

Biztos nem tolong itt az oldalon egy programozó se, hogy majd milliomos lesz a programozással stb. Ez nem így működik. Férjem vezető fejlesztőként fogja a fejét. Már nem bírja az ilyen IT kérdéseket és nem is szokott rájuk válaszolni se. Én szintén tanultam programozást és lehet itt sok IT-nek magát hívőnél még többet is tudok. Én se válaszolok már itt semmire se, mert teljes tévképzetben élnek az emberek a programozással kapcsolatban
5/20 anonim 

válasza:

Mit gondolsz miert? Egyszeru szerintem, az itsoknak van idejuk blogolni, erdeklik oket a penzugyek. A proli raktaros gyari munkasok eleg valoszinu hogy egy nehez nap utan pialnak valahol...
6/20 anonim 

válasza:

Plusz sok a troll aki az ITs fizetésekkel viccelődik
7/20 anonim 

válasza:

5: Mért érdekelnének egy IT-st a pénzügyek: Két tök külön terület, most írta egy IT-s, hogy hétköznapi szinten se ért a pénzügyekhez, nem tud megvenni egy lakást sem önállóan.
8/20 anonim 

válasza:

De szeretnek ennyire egysiku lenni mint te 7es. Ha egy valaki leirja akkor biztos mindenki igy van vele nem igaz...?
9/20 anonim 

válasza:

8: Nem attól 2 külön szakterület a befektetések és az IT, mert egyvalaki leírta, hogy ő IT-s, de nem ért a pénzügyekhez. XD XD
Épp te állítottad, hogy az IT-seket érdekelnek a pénzügyek, te vagy az egysíkú.
10/20 anonim 

válasza:

8: Meg ez is egy egysíkú gondolat:
" Egyszeru szerintem" "A proli raktaros gyari munkasok eleg valoszinu hogy egy nehez nap utan pialnak valahol..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!