Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért csak ITsek válaszolnak...

Miért csak ITsek válaszolnak a karrier oldalon?

Figyelt kérdés
Alig találni olyan választ ami nem tőlük jön.
2022. okt. 25. 00:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

"Mit érdemes tanulni és mennyi a fizunál szoktak tolongani, hogy mindenki tanuljon programozni és akasszon le milliókat."

Haha, azok nem IT-sek, azok az átlagjóska, akinek fingja nincs a szakmáról, csak beeszi azt, amivel reklámozzák a nevenincs gyorstalpalókat. Szakmabeliként, én ritkán szoktam javasolni a fejlesztést valakinek. Egyrészt mert védem a szakmát, másrészt mert tudom, hogy azért azok az összegek, amiket meg lehet keresni itt, nagyon nem könnyen jött pénz és szellemileg nagyon megterhelő. Aki csak annyit tud, hogy sokat akar keresni, azt épp ellenkezőleg, le szoktam beszélni erről az egész IT dologról, mert ennyi erőből prostituáltnak is elmehet. A túrós brén cuppogni sem sokkal rosszabb, mint egy fél napot feszített figyelemmel tölteni és fejben pörgetni hatalmas rendszerek működését. Aki nem szereti, annak ez nettó kínzás, egyszerűen nem éri meg a pénzt. Úgyis alul fogják fizetni, ha nem motivált, mert nem fogja képezni magát.

2022. okt. 25. 04:31
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
11 megmondja a tutit
2022. okt. 25. 04:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem nem csak azok
2022. okt. 25. 07:55
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a legtöbb ember nem ITs. Egy része troll aki lassan már 4 milliókat "keres".

Egy része olyan ember aki hallotta hogy programozóként sokat lehet keresni ezért mindenhova odaírja hogy legyél az.

Sokak nem realizálják azt, hogy nem véletlenül fizet jól ez a szakma, az igazság az hogy nagyon kevés ember tud programozni évtizedeken át és sokan kiesnek az első pár évben emiatt.

2022. okt. 25. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Mert itt gyakorin az emberek 80%-a programozó kőművés, aki mindig pont 2 millióval többet keres, mint bárki más
2022. okt. 25. 08:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a jövő szakmája, másra már nagyon nem lesz szükség.
2022. okt. 25. 09:55
 17/20 anonim ***** válasza:
#14 gyere te is ájtís programozónak akasszuk le a bili gétszt
2022. okt. 26. 00:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Lehet itt az IT fizukon vicceskedni, de valóban kimagaslóan keresnek. Én mérnöki területen dolgozom, epitőipar, és az itteni épìtész és épìtő mérnökök kiemelt nagy beruhazasokon is sztem max a 60 százalékát ha megkeresik az ITs béreknek. Csak mondom .
2022. okt. 26. 05:45
 19/20 anonim ***** válasza:

"Miért csak ITsek válaszolnak a karrier oldalon?"

Nekünk munka közben is van időnk ilyenekkel foglalkozni

2022. okt. 26. 09:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyszeru a valasz. A proliknak se idejuk se energiajuk nincs. Gondolj csak bele, egy gyari munkas fogja reklamozni hogy mekkora kiraly?
2022. okt. 26. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!