Milyen új képzésbe vágtál bele most?
Figyelt kérdés
Van szakmád de vlmi újat kezdtél tanulni hogy többet tudj keresni.2022. okt. 24. 18:37
2/12 anonim 

válasza:

Teszteles. Mar munkát is kaptam
3/12 anonim 

válasza:

Főiskolára járok, hogy diplomám legyen és komolyan vegyenek álláskeresésnél.
4/12 anonim 

válasza:

Matek szakra fogok jelentkezni februárban. Fejlesztéssel foglalkozom, de szeretnék kutatni is a szakmában. :)
5/12 anonim 

válasza:

VCP-DCV, CCNP wireless, német felsőfok és AZ2040.
Nem pont most de idén kezdtem mindegyiket.
6/12 anonim 

válasza:

elkezdtem egy nyelvszakot munka mellett de úgy döntöttem, hogy abba fogom hagyni és inkább felkészülök egyedül a c1-es nyelvvizsgára és elkezdem mellé megtanulni az angolt.
7/12 anonim 

válasza:

9/12 anonim 

válasza:

#7 Nagyon alap dolgokat taníthatnak csak. Ezzel nem azt mondom, hogy rossz, viszont ez önmagában nem ad használható tudást.
Itt találsz példa teszteket és válaszokat is: [link]
10/12 anonim 

válasza:

Frontendesnek tanulok, az egyik legnagyobb hazai bootcampnél uniós ösztöndíjjal, akkreditáltan.
Miután itt végeztem és elhelyezkedtem egyből el is kezdem a CS szakot az egyik legnagyobb német egyetemen levelezőn, addig párhuzamosan dolgozok a szakmában és fejlesztem magam, aztán olyan 4 max 6 év múlva német & brit szoftverfejlesztő mérnöki diplomával a kezemben, akkor már felső mediorként jópár évvel a hátam mögött egy nagyobb / FAANG / céghez próbálok majd meg bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!