Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezzek szakmai...

Hogyan szerezzek szakmai tapasztalatot levelező képzésben?

Figyelt kérdés
Dolgozom és sajnos nem engedhetem meg magamnak a nappali képzést, viszont érdekelne, hogy hogyan is lehetne azt megoldani, hogy tapasztalatot szereztek azon a szakterületen, mint ami az egyetemi szakom is. Jelenleg teljesen más szakterületen dolgozom, így az nem járható út, hogy a jelenlegi munkahelyemen megoldja. Ha pedig olyan helyre jelentkezem, ahol használható az, amit tanulok, ott a minimum elvárás egy Bsc.

2021. febr. 20. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül elvárás mindenhol. Ahol én dolgozom, folyamatban lévő tanulmányokkal is fel lehet venni valakit, de amíg le nem diplomázik, visszatartják a fizetésének egy részét. Végzéskor pedig egy összegben megkapja a ki nem fizetett pénzt.
2021. febr. 20. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök vagyok, egyetem alatt minoségellenőr voltam, amihez nem kellett végzettség és hiába volt már nekem bsc diplomám. Elég sokat megtudtam az elelmiszeriparról, miután végeztem, másik céghez mentem elég magas pozícióba
2021. febr. 20. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Elmész arra a szakterületre dolgozni, amit tanulsz, csak nem diplomás pozícióba
2021. febr. 20. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!