Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a trend fűtés terén (irodáb...

Mi a trend fűtés terén (irodában)?

Figyelt kérdés

Alkalmazottakat kérdeznék, akik irodai munkát végeznek. Nálatok mi a trend fűtés szempontjából, van-e már, illetve hány fokot szabad tartani, mennyiben ültök?

Csak kíváncsi lennék, hogy a közigazgatásban immár élesben is bőrünkön érezhető hideg (szerintem már 17-18 fokra lehűlt az épület, sajnos lesz ez még rosszabb is) máshol is "bevett" szokás lett, vagy azért máshol magasabb a nívó, színvonal, pl. egy bank?

2022. okt. 24. 09:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#10 Jó hát, béremelést ne is várjanak ilyen gázár mellett, illetve járhatnak állandóan éjszakára, ahol meg nappalos műszak (is) van ott meg nagyon nagy a hajtás. Ismerem a helyzetet, egyik végzettségem. Nagyon de nagyon jó hajnal kettőre-háromra járni, vagy éppen akkor végezni délután kettő-három órától számolva...
2022. okt. 24. 13:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Klímák mennek egyelőre. Szerintem 22 fok alatt még nem volt az iroda annak ellenére, hogy vannak napok amikor 30-40 fő van bent és olyan is amikor 400. Kommunikáció nem volt arról, hogy lenne bármi korlátozás, de elég jól teljesít a cég ahhoz, hogy ne is legyen.
2022. okt. 24. 15:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 22 fokban határozták meg a maximumot.

Odakinn hideg sincs, ha süt a nap akkor felmelegíti az épületet és elég sok gép megy az irodában úgyhogy idén még nem kapcsolt be a fűtés.

Van hűtő-fűtő klíma, napelem, napkollektor, hőszivattyú és ha kell a szerverterem hőjét át lehet irányítani irodai részre.

Gáz be sincs kötve az épületbe.

2022. okt. 24. 17:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Termosztát 24 fokra van nálunk beállítva, nem tudom hogy mennyire fog ez változni ahogy bejönnek a hidegek.
2022. nov. 3. 19:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mit intézett a kormánya
2022. nov. 3. 23:01
 16/23 A kérdező kommentje:
#15 Ezt már egyszer mondtad. Attól hogy ott dolgozom, szerinted még kormányomnak érzem? Hát nem...
2022. nov. 4. 06:11
 17/23 anonim ***** válasza:
27%
Ahogy mondják a hivatalban. "Egy életem egy halálom, Orbán Viktor a királyom" meg "Egy a nemzet egy a zászló..."
2022. nov. 4. 12:19
 18/23 anonim ***** válasza:
23%
XD
2022. nov. 4. 12:34
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát na
2022. nov. 4. 18:23
 20/23 A kérdező kommentje:
Jó innentől kezdve lepontozlak. Irigy vagy vagy mi a bajod? Mint mondtam NEM a kormányom. Attól hogy ott dolgozom más elveket vallok. De egyelőre NINCS lehetőségem váltani.
2022. nov. 4. 19:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!