Jár fizetés ünnepnapok után, ha hónap közben kezdtem léptem be munkavállalóként?
Nyílván havibéres vagy
Tehát a munkaszüneti napokra megkaptad a lóvédat.
Mi az hogy nem vették bele a karácsonyi 4 napot? Nem vágom
Ha valaki hóközben lép be akkor megnézik abbana hónapban mennyi munkanap van, és megnézik hogy te mikor léptél be, mennyi munkanap volt azóta hogy te ott dolgozol
Ha 25-26 án állományban voltál, akkor azokra a napokra jár a pénz mert hogy fizetett ünnep.
1.
dec 24 es dec 27 allami pihenonap volt!
2.
nincs olyan, hogy fizetett unnep, ezt csak a koznep hasznalja.
3.
a karacsony meg nem 4 napos unnep.
Honnan veszed ezt a marhasagot, amit itt leirtal?!
A ceged jol szamolt, a berszamfejtoknek ez a szakmaja, elhiheted!
Ha havi béren vagy akkor mindig a ledolgozott munkanapok és a hónap összes munkanapjának arányával szorozzák be a béredet.
A karácsony 4 napja azaz 24 és 27 áthelyezett munkanap és a 25-26 pedig ünnep, ezek nem része a számításnak. (pontosabban a 24, 27 nél csak a ledolgozó nap számít, 7 illetve 14 amikor szombaton is dolgozni kellett.)
Ha jól számoltam akkor decemberben 20 munkanap van ha 16.-án kezdtél akkor 8 munkanapot dolgoztál le. azaz 8/20 az arány ami 0.4 es szorzója a havi bérednek.
Igen, havi béren vagyok.
Nem mondtam, hogy a Karácsony 4 napos ünnep, szerintem.
Én is úgy értelmezem az Mt-t, hogy ezt buktam. De köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!