Hogy lehet a leghamarabb legálisan 5millió forintot összegyűjteni?
Figyelt kérdés
Németül és angolul beszélek, és érettségim van. Arra gondoltam, hogy kimehetnék külföldre dolgozni. Mivel szakmám nics, ezért vendéglátásba(bár most pont vége a szezonnak, láttam, hogy vannak olyanok is, akik már régóta kint vannak és benne dolgoznak, mégis küzdenek a munkakereséssel) vagy gyárba. Vannak olyan munkák, ahol szállást és ellátást is adnak. Mennyi idő alatt lehet kb. megkeresni 5 milliót? Csak külföld az opció vagy Magyarországon is van rá lehetőség?2022. okt. 23. 17:43
11/13 anonim válasza:
Menjél el egy óceánjáróra dolgozni, ott kapsz egy kabint és mellette dolgozhatsz napi 10-16 órákat, kajára se kell nagyon költeni.
Csinálod 1-3 évig, többet úgysem bírsz ki.
Bőven 5 millió felett vagy. Mellette bejárod a világot.
Rokonom csinálta ugyan ezt, igaz ő pincérként ment ki dolgozni.
12/13 anonim válasza:
Gyorsan nehezen, ha csak nem vagy politikus vagy stróman, akkor 5 perc alatt is összejön. Én 5 év munkával és folyamatos spórolással szedtem össze 4,5 milliót. Tisztességes úton sajnos nehezebb hozzájutni ennyi pénzhez. Az meg, hogy valaki vezető pozícióba kerüljön és sokat keressen, az is évek munkája. Ha könnyű lenne ennyi pénzt összeszedni, akkor mindenkinek lenne.
13/13 anonim válasza:
Ausztriában 2 szezon alatt meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!