Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szégyelled még, hogy csóró vagy?

Szégyelled még, hogy csóró vagy?

Figyelt kérdés

Én már nem szégyellem, nem szabadkozok, hogy jaj ezért nem tudok menni valahova vagy azért nem. Nincs pénzem és kész, én már megmondom őszintén. Ez is csoda, hogy ki tudom köhögni a kaja, rezsi árakat. És akkor én szerencsés burzsoá vagyok, hogy saját ingatlanban vagyok, nem kell albérletet is fizetnem. Helyette persze van ezer más kiadás.

Szóval én már nem szégyellem, hogy soha nincs egy forintom sem. Minek? Az egész ország csóró.

2022. okt. 21. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
5. Nem értelmezted jól, amit írtam, mint ahogy azok sem, akik lepontoztak (vagy ők is "a mekibe járnak" és most megsértődtek, nem az én bajom). A mekibe járás maga a csóróság.
2022. okt. 21. 18:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én irigyellek, legalább az ingatlanod saját. Az se kis dolog a mai világban.
2022. okt. 21. 18:35
 13/17 anonim ***** válasza:
23%

"Engem már nem érdekel ki mit szól.

Mindig ez a rongyrázás megy csak. Hogy én nem vagyok ám szegény, megyek a mekibe, veszem az iphone-t hitelre, megyek vendésgébe, veszem a drága ajándékokat, amit sírva fizetek ki, mert utána nem tudom befizetni a számlákat, nem tudok májkrémes kenyeren kívül más venni vagy egy hétig, és a kocsit sem tudom elvinni olajcserére, de azért tegyünk úgy, mintha.

Na ezt untam meg. :)

Csórók vagyunk azt kész. :)"

Tehát akkor kijelentetted, hogy neked van igazad és aki mást mond, az mind hazudik?🤡🤡🤡

Minden országban külföldön nyaralunk és sosem hitelből, 3 autónk van, igaz az egyik céges, a másikat meg nem is használja senki. Erre is azt mondod, hogy csóróság?

Az átlag magyarnál jobban élnek a többi felsorolt országban de ne essünk túlzásokba, hogy minden magyar csóró és minden osztrák gazdag.

Svájc meg rohadék drága ország, biztos merevedik a kuki vagy nedvesedik a nuni ha elolvasod az ottani átlagfizukat, csak ha hozzáteszed a megélhetés költégeit máris veszít a kuki a merevségből vagy a nuni nem nedvesedik tovább. Persze Svájcban is magasabb az átlagszínvonal, mint itt. Ettől függetlenül havi 2 millióból itthon sokkal jobban élnél, mint ott.

2022. okt. 21. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én már nem szégyellem, nem szabadkozok, "

Én eddig sem tettem...

Ugyanis hiányzik belőlem a csordaszellem. Nem megyek a többiek után csak azért, mert "így illik", vagy mert ezt várja el a társadalom, minden más esetben kizár, vagy lenéz. Tegye. Sose érdekelt, nem is akarok ilyenek közé tartozni, az inkább zavarna, mint az, hogy van valamire pénzem, vagy nincs.

2022. okt. 22. 07:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennek van mint nem kell kérnem senkitől nincs miért szegyenkeznem
2022. okt. 22. 07:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szégyellni nem kell, csak elszomorító, mert sokkal jobb életet lehet élni, ha van az embernek elég pénze. De ha nincs, akkor is inkább tenni kell érte, hogy legyen, dolgozni, tanulni a jobb lehetőségekért stb. Nem érdemes azon gondolkodni, hogy kinek mi a véleménye róla, hogy szegény vagy, mert az nem fontos.
2022. okt. 22. 08:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Add ki a pecod albiba és bérelj belőle sopron környéken és irány Ausztria. Itt ilyen random raktári melókkal hazavisznek 1500 Eurókat évi 14 x. Nem hiába ingázik már a nyugati hatarszélről napi 100 ezer ember. Tobbet keresnek mint én a hazai oldalon mérnökként szóval szzem nekem is ez lesz.
2022. okt. 22. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!