Szégyelled még, hogy csóró vagy?
Én már nem szégyellem, nem szabadkozok, hogy jaj ezért nem tudok menni valahova vagy azért nem. Nincs pénzem és kész, én már megmondom őszintén. Ez is csoda, hogy ki tudom köhögni a kaja, rezsi árakat. És akkor én szerencsés burzsoá vagyok, hogy saját ingatlanban vagyok, nem kell albérletet is fizetnem. Helyette persze van ezer más kiadás.
Szóval én már nem szégyellem, hogy soha nincs egy forintom sem. Minek? Az egész ország csóró.

Engem már nem érdekel ki mit szól.
Mindig ez a rongyrázás megy csak. Hogy én nem vagyok ám szegény, megyek a mekibe, veszem az iphone-t hitelre, megyek vendésgébe, veszem a drága ajándékokat, amit sírva fizetek ki, mert utána nem tudom befizetni a számlákat, nem tudok májkrémes kenyeren kívül más venni vagy egy hétig, és a kocsit sem tudom elvinni olajcserére, de azért tegyünk úgy, mintha.
Na ezt untam meg. :)
Csórók vagyunk azt kész. :)

"én nem vagyok ám szegény, megyek a mekibe"
hát, ha ez egy fokmérő..........

Jó igaz, nem fektettem le a határokat, mi számít csórónak és mi nem.
Hidd el, hogy azok vagytok mind.
Vagy akkor mérjük össze egy német vagy svájci vagy egy angol átlagos emberrel a fizetésed, életszínvonalad? Ugye.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!