El szeretnék menni dolgozni.Jelenleg az Aldit találtam,ami elég jól fizet. 6órás műszakban 323.100Ft-ot kapnék vagyis azt irja hogy ennyi a kezdő fizetés. Ez 8órában már 430.000Ft lenne ami elég jónak számít.
Levonások nem nagyon lennének mert 25év alatt vagyok.
Szerintetek ez a fizetés mennyire valós ? Van benne valami átverés ?
Valamint aki az Aldiban dolgozik az tudna mondani pár tapasztalatot hogy milyen is ott ? ÉS mire érdemes figyelni ?
#10: Nézz szét kicsit! Minden országban nagyobb az adóteher a munkabéren, mint a vállalkozókon!
2022. okt. 19. 16:07
12/16 anonim válasza:
van olyan ország a világon, ahol 1milliót kereshetsz legálisan, havi 50ezer ft adózással, de a 200k minimálbér után levonnak 63ezer ft-ot?
2022. okt. 19. 16:13
13/16 anonim válasza:
#12: Persze, ha csak magánszemélynek számlázol, amiből viszont baromira nem lesz 1 millás bevételed.
Cserébe ha elindulnál egy vállalkozással kicsiben, ahol muszáj vagy cégnek számlázni, akkor hopp: még egy fillér bevételed nem volt, de 85 ezret be kell perkálnod adóban. El sem tudsz indulni.
2022. okt. 19. 16:18
14/16 anonim válasza:
volt kb 6-7 jó évük, és rengetegen csak magánszemélyeknek dolgoztak. Pl fodrász, műkörmös stb..
2022. okt. 19. 16:31
15/16 anonim válasza:
Kérdező, miért nem próbálod ki, hogy milyen és szerzel saját tapasztalatokat? Vágj bele, szerezz tapasztalatokat, aztán legfeljebb referencia lesz belőle az életrajzodban.
Van más munka lehetőséged, ami és eközött kell/tudsz választani? Ott kell emiatt hagynod valami más munkát?
2022. okt. 21. 19:43
16/16 anonim válasza:
#10 megmosolyogtató. Kataskent a fizikai üzletem bevétele után 85% volt a kiadás és ez volt a legjobb adózási forma nekem. Most munkanélküliként 50 ezer ft jár 150 ezer ft helyett. Mindennek van előnye és hátránya, és valaminek csak hátránya van. Számomra az érdekes, hogy egy felnőtt ember fizetéséből, akinek el kell tartania mondjuk a gyerekeit vagy külön él már saját lakásban, albérletben levonnak kb 100 ezret, míg annak aki 25 éves otthon él a szüleivel, majd tisztán kapja meg a bérét, sőt ebben a világban még a nyugdíjasok is jobban járnak. A gazdaság szar, zárnak be a kkv-k, mert nem tudja fizetni az alkalmazottait, az áramot. A folyamatos szigorítások miatt kénytelen árat emelni, emiatt a multik kerülnek előnybe. A kisvállalkozások sorra bezárnak, mehetünk rabszolgának. Tényleg milyen jó... Igazad van. Ja nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!