Szerintetek valós ez a fizetés az Aldiban ?
El szeretnék menni dolgozni.Jelenleg az Aldit találtam,ami elég jól fizet. 6órás műszakban 323.100Ft-ot kapnék vagyis azt irja hogy ennyi a kezdő fizetés. Ez 8órában már 430.000Ft lenne ami elég jónak számít.
Levonások nem nagyon lennének mert 25év alatt vagyok.
Szerintetek ez a fizetés mennyire valós ? Van benne valami átverés ?
Valamint aki az Aldiban dolgozik az tudna mondani pár tapasztalatot hogy milyen is ott ? ÉS mire érdemes figyelni ?
Valós. Viszont ebben benne van, hogy túlórázol orrba-szájba, mész vagy 3 vasárnapot egy hónapban + cafeteria. Legalábbis az ott dolgozók ezt mondták.
Nem dolgoztam még Aldiban, vagy Lidlben, de van pár ismerősöm akik igen. Konkrétan megállás nélkül menni kell, a penztárban mérik azt, hogy milyen gyors vagy és hoznod kell egy minimum szintet. Ezért van, hogy a kasszások rohadt gyorsan dobálják az árut. Arról nem is beszélve, hogy több száz terméknek a kódját kell fejből tudnod. A kereskedelmi (bolti eladó mércével mérve) szektorban ez a 2 üzlet a legpörgősebb, nem is bírja mindenki. Általában 4-5 havonta cserélődnek az emberek, még az üv. helyettesek is.
Aki 10 éve ott nyomja, ő kap 270-et (ez a 406.800 nettója, ha nincs kedvezményed), úgy, hogy ebben már a műszakpótlékok is benne vannak.
Hát, tényleg baromi kimelkedő bér.
Egy IT egyetemista gyakornok többet keres otthonról, a fotelből.
"Levonások nem nagyon lennének mert 25év alatt vagyok."
De lennének, ugyanis csak az SZJA-ra van kedvezmény, a TB és nyugdíj járulékot fizetni kell. Annyi, hogy nem 66,5% a nettód, hanem 81,5%
Magyarán a 430 ezernek a nettója 350 ezer lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!