Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mitcsinálnál ha a fiad kamion...

Mitcsinálnál ha a fiad kamion sofőr szeretne lenni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 16. 18:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Én se szeretem, mégis ment a zöld. Lehet az volt a baj, hogy a konkrét recept nem volt leírva??

Amúgy mi a baj azzal?? Sokat van úton, meg lehet nem is egy megbecsült szakma. De ha hím ribi lenne az mennyivel lenne jobb??

Amennyire tudom a kamionozás pláne nemzetközi szinten elég jól fizet. Ha valaki szeret vezetni, világot látni elég jó, mert azt csinálja amit szeret és nem kevés pénzért.

Most ha kőművesként dolgozik a napon, vagy irodistaként szétüli a fenekét egy monitor előtt az mennyivel jobb?? Ha ezt akarja csinálni, hajrá.

2022. okt. 16. 19:56
 12/30 anonim ***** válasza:
59%
Elmesélném neki a viccet, hogy tudja-e, mi a különbség az özvegy ember és a kamionos között. Az özvegy ember biztos lehet benne, hogy hol fekszik a felesége...
2022. okt. 16. 20:02
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

Megcsókolnám a jobb orcáját. Ha lányomondaná, akkor is.

Megsimogatnám a buksiját, és csak annyit mondanék neki:

- Legyél te a legjobb. És vigyázz magadra!

2022. okt. 16. 20:18
 14/30 petizacc válasza:
68%
Én fiatalként az lettem. Senkinek sem ajánlom. Lehet példálózni a fizetéssel, de hiába keresek 6-7 százezer forintot, hogyha most egy ház ára 40-50 millió. Mire odajutok hogy meglesz ez az összeg mennyit ér majd? Arról nem beszélve hogyha aznap nem tudtál megfürdeni de jól megizzadtál, befekszel büdösen a tiszta ágynemübe, nagydolog után sokszor a seggedet sem tudod megmosni. Nincs mégegy olyan munkahely ahol 13-15 órát dolgozatnak és ekkora felelősséged legyen. Tévhit az hogy ez egy megbecsült szakma. Itt mindenkinek ki vagy szolgáltatva, a közúton közlekedőktől, a hatóságton át a targoncásokig. Közben meg a huszas éveim lassan elfogynak, de nem látom minek. Kérdésedre válaszolva mutasd meg a fiadnak a válaszomat.
2022. okt. 16. 20:52
 15/30 anonim ***** válasza:
13%

Amíg ilyen ordenáré ganyß emverek képviselik a szakmát, mint a mai "kamusofőrök", addig biztos lebeszélném róla.

Egytől egyik egy igénytelen, koszos, ostoba ösztön ember....

Nincs kivétel, és tudom ha ől nem lennének nem kenne árú boltba.

Kb eddig is ér fel az agyi kaoacitás.

2022. okt. 16. 21:11
 16/30 anonim ***** válasza:
81%

15# agyi kaoacitásod neked is eddig ér.

Szépen írsz!

2022. okt. 16. 21:18
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

Én is kamionos vagyok de nem ajánlom senkinek.

Hol van még egy olyan munka ahol az 500 órát egyben ott tölti a munkahelyen??

Az nagyon szép hogy annyit mondanak fizetésnek, de hogy abból mi marad meg hó végére azt nem tudja senki.

Itt semmi nem úgy van ahogy akarja vagy szeretné az ember.

Régen amikor én ezt kezdtem akkor valóban volt pénz benne és jó munka volt, nem volt olyan hogy időre kell ott lenni, kényelmesen dolgozott az ember és még a rendőr se baxtatott.

Most már ez egy monoton rabszolga munka, ahol az utolsó percet is meghatározzák.

Egy kőműves segédmunkást jobban megbecsülnek és lehet több pénze marad hó végén mint a legtöbb kamionosnak.

És ezért 7 órakor kezd, délután meg négykor eldobja a lapátot és megy haza.

2022. okt. 16. 21:19
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

#17 ha szerinted a culáger jobban megbecsult es tobb penze marad miert nem azt csinalod?

Azert mert az nehez fizikai munka, es nem csak kormanytekeresbol all az egesz munka.

Az a baj, hogy szerintetek mindenki.masnak milyen jo a munkaja, amikor szart se tudtok rola...

Kamionos szakmanal a mai vilagban jobb es kinnyebb munka nincs.

Mai soforoknek csak a pofja nagy es sajnaltqtja magat.

Papirokat tolteni bem tudnak, ah autora nem vigyaznak, es ez nellé még olyan ego us tarsul, hogy olyat még nem b..szott az ég...

2022. okt. 16. 22:01
 19/30 anonim ***** válasza:
10%

[link]

Dontsd el higy ilyennek akarod e a fiad vagy nem.

2022. okt. 16. 22:04
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

Szalonnás tócsnit sütőben sütve.

Utána mehet rá egy kis tejföl és reszelt sajt.

2022. okt. 16. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!