Lecsót. Az hamar kész van, és finom is. Főleg egy kis füstölt hentesárúval megbolondítva. Esetleg 1-2 tojást is ütnék bele.
Mégis mit kéne csinálnom?
2022. okt. 16. 18:59
2/30 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
2022. okt. 16. 19:01
3/30 anonim válasza:
Ha lenne gyerekem, biztos, hogy nem akarna az lenni, mert tudná, hogy ahhoz be kéne oltatnia magát.
2022. okt. 16. 19:07
4/30 anonim válasza:
Örülnék neki.
2022. okt. 16. 19:12
5/30 anonim válasza:
Megtanítanám helyesen írni. A kamionozáshoz ugyan nem elengedhetetlen feltétel, de azért nem árt. Valahogy intelligensebbnek tűnik tőle az ember. ;-)
De komolyan: mit kellene csinálni?
2022. okt. 16. 19:18
6/30 anonim válasza:
Én nem szólok bele abba, hogy mit szeretnének tanulni a fiaim, igaz még csak 12 évesek az ikrek, de amíg oda jut, hogy megszerezheti, addig legalább egy szakmát tanuljon ki. Elég jól megfizetik a sofőröket. Lehet többre vittem volna én is ha nem csak a honvédségnél használom a C-t, hanem ezen a vonalon kezdek el dolgozni, és nem a szakmámban, persze megszerezve az E-t meg ami még kell egy nemzetközihez.
2022. okt. 16. 19:25
7/30 anonim válasza:
Örülnék hogy szinte a világon bárhol el tudna helyezkedni, és többszörösét keresné annak amit itthon ma egy kétdiplomás tanár.
2022. okt. 16. 19:30
8/30 anonim válasza:
Mire felnő már nem lesz olyan hogy kamionsofőr.
2022. okt. 16. 19:37
9/30 anonim válasza:
Úgy látom valaki nem szereti a lecsót, és a szilvásbuktát.
2022. okt. 16. 19:39
10/30 anonim válasza:
Nekem erre azzal jött apám hogy "nem olyan jó dolog a kamionban aludni, hiába jó a fizetés, ha nem vagy otthon hetekig"... Meg úgy kb mindenki ezzel jött eddig.
Amilyen fasza családom van...hát...szívesebben aludnék kamionban, mint itthon..🤷♂️
Szóval igen, már csak egy E kategóriás forgalmi vizsga, meg 10 forgalmi óra választ el attól hogy mindenem meg legyen (Gki, páv már megvan), csak bacik hívni az oktató, hogy mikor mehetek vezetni.😤
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!