Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Igaz, amit ez a cikk ír, hogy...

Igaz, amit ez a cikk ír, hogy egy kőműves nettója több egy IT-s bruttójánál?

Figyelt kérdés
[link]

2022. okt. 12. 03:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ezert is van hogy a komuvesek teslaval jarnak es sorra veszik a luxushazakat
2022. okt. 12. 03:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki ne találják már hogy pályakezdő kőműves nettó 600-at kap,ekkora fszságot rég hallottam.Eleve miért hasonlítják az akármilyen kőművest a kifejezetten pályakezdő diplomáshoz?Nettó 600-at a mesterek kapnak(vagy legalább pár év tapasztalattal rendelkezők) nem az aki most pottyant ki az iskolából.

Abba meg bele se menjünk hogy vállalkozót hasonlítanak alkalmazotthoz,hol lesz a diplomás fizetése néhány év múlva,nunkakörülmények,munkaórák stb.

Megint egy hangulatkeltő cikk ami tök más dolgokat hasonlít egymáshoz

2022. okt. 12. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

olyan, hogy pályakezdő kőműves már nagyon kevés van, akik kőműves képző iskolába mentek általános után, mondanom se kell, mind cickányok, drogosok, még ha végeznek is (átrugdossák őket, hogy takarodjanak már), nem fognak soha életükben dolgozni.

Aki OKJ-n elvégezte anno, abban még volt remény, de ezt tönkretette a vitya főnök.

Ma már az van, hogy van egy 40-50-60 éves kőműves brigádvezető, és lelkes segédmunkások, akiket betanítanak.

2022. okt. 12. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Igen persze, én szánalmas 700 ezer nézőt keresek, tudod linkelni azokat a kőműves állásokat amik ezek szerint nettó 1 millió 50 ezer forint fölött fizetnek. Előre is köszönöm!
2022. okt. 12. 08:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy sima alklamazott kőműves nem keres nettó 600-at. Itt a határnál ugyan-úgy járnak ki a szakemberek ausztriába aki megteheti, vajon miért?
2022. okt. 12. 08:42
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem ez a tapasztalatom: segédmuki 20at megkap zsebbe ( Bp és pest megye), jó esetben napi bejelentéssel, vagy full feketén.

Ugye ez egy veszélyes munkakör, eltöröd valamidet, beáll a hátad stb nincs táppénz, nyugdíj is kétséges, koszban mocsokban vagy egész nap a fogyatékosok között.

Inkább 300ért dolgoznék vmi raktárban, hogy őszinte legyek.

Vállalkozóként nyilván más.

2022. okt. 12. 08:49
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Siman lehet, az IT ugye egy hatalmas gyujtofogalom, egy altalanos iskolai rendszergazda fizetesenek pl. siman keresheti a tobbszoroset egy komuves.
2022. okt. 12. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hol lehet ennyit keresni alkalmazott kőművesként? Vagy ez megint ilyen vállalkozót az alkalmazottal összehasonlító kérdés?
2022. okt. 12. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is így tudom, a szakik magánrepcsivel repkednek naponta dolgozni, olyan jól keresnek!!!44!!
2022. okt. 12. 10:32
 10/11 anonim ***** válasza:
36%
Durva lenne ha igy lenne, hogy barmilyen koszos IT-n kivuli megkeresi a netto 600-at. Akkor egy ertekteremto munkat vegzo programozonak mar reg netto 2 milli felett kellene kapnia.
2022. okt. 12. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!