Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kőművesként meg lehet gazdagodni?

Kőművesként meg lehet gazdagodni?

Figyelt kérdés
Kitanulni a szakmát és elmenni Katás vállalkozónak.

2022. júl. 5. 02:18
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Kevés a szakember. Az igazán jó, antialkoholista, fehérbőrű kőműves meg annál is kevesebb. Tudom, mert mi is kerestünk és szinte lehetetlen találni. Szóval ha valóban jó vagy, akkor simán lehet sok pénzt keresni.
2022. júl. 5. 06:49
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha munkában jó, akkor igen.
2022. júl. 5. 07:50
 3/8 Shaddark ***** válasza:
51%

Sok melóval szerintem is.

De szerintem az, hogy mennyire, erősen környezet függő.

Nagyobb megrendelésekhez kell a segéderő, ha ott pl. csak rosszak vannak akkor nem tudsz egy nagyobb, jó csapatot összerakni belőlük.

2022. júl. 5. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármiből meg lehet gazdagodni, de önmagában az, hogy kőműves vállalkozó leszel, nem garantálja a meggazdagodást. Ahogy semmi más sem.
2022. júl. 5. 12:54
 5/8 Shaddark ***** válasza:
67%
Önmagában tényleg nem, de nem mindegy hogy 90% esély van rá vagy 1% :)
2022. júl. 5. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ha vállalkozó leszel és Kft-t csinálsz, de ez sem garancia a sikerre nem ez a legjobb/legkönnyebb útja a meggazdagodásnak.
2022. júl. 10. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Katasnak mosrmar.ne:)
2022. júl. 25. 01:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj hulye vagy more
2022. júl. 26. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!