Kőművesként meg lehet gazdagodni?
Figyelt kérdés
Kitanulni a szakmát és elmenni Katás vállalkozónak.2022. júl. 5. 02:18
1/8 anonim válasza:
Kevés a szakember. Az igazán jó, antialkoholista, fehérbőrű kőműves meg annál is kevesebb. Tudom, mert mi is kerestünk és szinte lehetetlen találni. Szóval ha valóban jó vagy, akkor simán lehet sok pénzt keresni.
3/8 Shaddark válasza:
Sok melóval szerintem is.
De szerintem az, hogy mennyire, erősen környezet függő.
Nagyobb megrendelésekhez kell a segéderő, ha ott pl. csak rosszak vannak akkor nem tudsz egy nagyobb, jó csapatot összerakni belőlük.
4/8 anonim válasza:
Bármiből meg lehet gazdagodni, de önmagában az, hogy kőműves vállalkozó leszel, nem garantálja a meggazdagodást. Ahogy semmi más sem.
5/8 Shaddark válasza:
Önmagában tényleg nem, de nem mindegy hogy 90% esély van rá vagy 1% :)
6/8 anonim válasza:
Esetleg ha vállalkozó leszel és Kft-t csinálsz, de ez sem garancia a sikerre nem ez a legjobb/legkönnyebb útja a meggazdagodásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!