Hogyan lehet, hogy a sok cigány ki tud jutni külföldre dolgozni kőművesként nyelvtudás nélkül?
Borsodban már alig vannak romák? Április elseje már elmúlt, Kérdező!
Ám meg ne gondold, hogy dolgozni mennek ki. Azért mennek ki, amiért nemolyanrég Kanadába vagy Skandináviába. A jórészét igen hamar haza is paterolják, vagy maguktól jönnek haza, mikor rájönnek, hogy ott az ombucmanó nem fogja kimosdatni őket a kakiból.
Szia!
Elszomorodtam...jászságban a "jányok" edzői váltják a köteg eurót nem a segédmunkások.
Biztosan kőműves munkásokat láttál???
Megfogják magukat és szerencsét próbálnak!
A jég hátán is megélnek!
A sok negatív hozzá szólónak pedig egy kérdés: Ha megtudnátok élni anélkül hogy a beleteket kidolgozzátok a gyárba,nem azt választanátok???
(Nem a bűnőzésre gondolok!)
#6, akkor mi másra? Csak azért kérdezem, mert dolgozni alig 2%-uk szokott, a maradék meg tartja a markát a segélyért meg bűnözik.
De ha ismersz más megélhetési módot is, ami mindegyikük számára nyitva áll, hallgatlak. Az MLM-átverés nem ér.
Szia #6!
Nem negatív...:(
A kérdésedre te adj választ kérlek.
Miböl gondolod hogy ez helyes?
Miböl gondolod hogy sokan így gondolják?
Sziasztok!
Mivel 1 értelmes választ sem kaptam ,ezért le írom még egyszer!
Akikről én beszélek,azok rendesen dolgoznak Német országban kőművesek segédmunkások...
A facebookon sokan, cigányok reklámozzák is,hogy különböző helyeken studgart,wolfsburg,münchen,dolgoznak építkezéseken!
Olyan képeket is feltesznek,hogy köteg euró van a kezükben,munkásruhában állva.Én ezekre utaltam,hogy miként lehet kijutni nyelvtudás nélkül,hol lehet jelentkezni??
Értelmes ember válaszoljon aki ismeri a jelentkezési helyet.Ne ovodás DÓDÓK akik humorizálnak mert éppen túl vannak a tv-s nők re való recskázáson!
Szia!
No...
Véleményem szerint-mivel értelmes választ nem kaptál (még)-felvetted-e a kapcsolatot valamelyik facebookon önmagát "reklámozó" segédmunkással hogy adja meg neked a jelenkezési lehetőség elérhetőségét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!