Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kőművesként tudnék olyan jól...

Kőművesként tudnék olyan jól keredni, hogy lehessen saját Hummerem?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 02:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, nekem burkolóként 3 bentleym áll éppen a garázsban, a hummereket már rég eladtam, ócskák az én eletvitelemhez.
2021. ápr. 24. 06:30
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen, burago. Több is ha sokat túlórázol.
2021. ápr. 24. 07:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Papám ehhez nem kell kőművesnek se lenni.

Egyszerű betanított munkásként pár év alatt összekulizod egy tízen éves használt Hummer árát ha anyádéknál laksz. Csak tankolni nem lesz pénzed miből. :D

2021. ápr. 24. 08:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Fú, de rossz a pénzügyi gondolkodásod. Ahelyett, hogy azt a szintet céloznád meg, hogy ez simán menjen, mondjuk vállalkozással, ahelyett a legszarabbat majd kiköhögöd.

A lakótelepünkön is láttam már Porsche terepjárót, amit hetente kellett tákolni, mert olyan állapotban volt, ömlött az olaj belőle. Szerelőhöz már nem tudták vinni a parkolóban gányolták minden héten. Gondolom a tankolás is gond volt már. A tulajdonosa egy szobafestő volt, szóval neked is van remény.

2021. ápr. 24. 09:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Én beérem egy Hummerral is
2021. ápr. 24. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:

5 milliótól indul, nem egy nagy összeg.

Ha vállalkozol és van egy 3-4 ős brigádod és értelmesen dolgozol, simán meg tudod venni.

Fenntartani már más kérdés

2021. ápr. 24. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg.

Dolgozol valakinek vagy vallalkozast csinalsz? egyedul dolgozol a vallalkozasban vagy van 5-10 alkalmazottad?

Ha vannak alkalmazottjaid akkor lesz penzed Hummerra

2021. ápr. 24. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Emberek vajon tudják, hogy lehet venni Hummert 5-6-7 millióért? MIért hiszitek azt, hogy az valami pirítóan pofátlan luxuskocsi? :D

26 éves vagyok. Akarnék egyet, most elmennék azt vennék magamnak. Pedig aztán nem keresek olyan hűde brutál jól.

Árát tekintve egy tök átlag autó, semmi extra nem kell hozzá, hogy valaki vegyen egy ilyet.

Utcán mozgolódó Octaviak, Passatok, satöbbik 3 szor ennyibe kerülnek.

Tizenéves Hummer H2 meg egy új mai Suzuki Vitara ára...

Sokkal többen járhatnának ilyen autóval mint amennyien teszik. Megmondom amúgy miért nem teszik:

- nagyon nagyon nem menő autó már. De tényleg.

- haszontalan egy batár. Semmirevaló

- Nagy, zabálja az üzemanyagot, lomha mint az anyatetű

- Ebből adódóan drága fenntartani

Semmi értelme. Nincs pozitívuma.

2021. ápr. 26. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:

@13:20

Teljesen igaz, az embereknek akik nem ismerik annyira az autókat fingjuk nincs mi mennyibe kerül.

Ismerősöm vett egy max 15 éves amerikai izomautót, tényleg nagyon dögös kocsik, szép a külső állapota is. Aki látja simán azt hinni szerintem hogy valami nagy pénzeszsák a pali.

Közben amennyiért vette, annyiért még egy legfapadosabb 1L-es motorral szerelt Toyota Aygo-t sem hozol ki a szalonból. :D

2021. ápr. 26. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
könnyen
2021. máj. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!