Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ellennétek egy ilyen munkahely...

Ellennétek egy ilyen munkahelyen, vagy váltanátok?

Figyelt kérdés

(irodai munka amúgy)

Szóval dolgoztam már olyan helyeken, ahol nem lehetett saját gépem és minden kattintásomat figyelték, hátulról előlről figyeltek, stopperral mérték kb a teljesítményemet, a fizetés sem volt jó és 2 hónap múlva elküldtek, hogy lassan dolgozom pedig esküszöm, soha életemben nem dolgoztam olyan gyorsan mint ott.

Dolgoztam olyan helyen is ami nem volt ennyire durva, de elég szervezett volt és megállás nélkül adtuk le a projecteket.

Volt olyan is, ahol felvettek, havonta egyszer kétszer elővettek mint valami szerszámot a fiókból a kieső időben meg alig csináltam valamit.

Na a mostani munkahely viszont olyan, hogy felvettek, a legjobb tapasztalatokat és tudást nyújtom, komoly referenciák vannak a hátam mögött, bármit kérnek egy pillanat alatt teljesítem, de nincsenek igényeik. Nem mondják, hogy ezt így csináljam azt úgy, nem küldenek utasításokat, sőt van olyan kolléga aki nem is hajlandó velem dolgozni mert akkor ugye hát neki is dolgoznia kéne mert összehangoltan dolgozunk ezért inkább külsősnek adja ki a munkát és egész nap telefonálgat az irodában a külsőssel. Hónapokig húz olyan dolgokat amiket én ott tőle 1 méterre 2 nap alatt megcsinálnék és talán még jobban is.

A főnök már párszor becélzott azzal, hogy én nem csinálok semmit meg a többiek úgy érzik mintha ők dolgoznának nekem (nyilván mert ő készítik elő azokat az anyagokat amiket én feldolgozok) tehát kicsit gondolom úgy érzik magukat mint a konyhában a segédséf aki szeletel én meg szakácsként várom az anyagot, hogy összefőzzem. Nem értem mi ezzel a probléma. Nem lehet másképp csinálni. Nem fogok "főzni" meg "szeletelni is"

De egyébként meg nagyon laza. Mivel az egyik kulcs-kolléga külsőssel dolgozik a többiek meg csak nyűgölődnek folyamatosan meg rám mutogatnak, annak az az eredménye, hogy egyébként én alig dolgozom, várom mindig, hogy valami kész legyen és ha kész van, a legjobb tudásom szerint pillanatok alatt továbbadom. Utána "malmozok"

Megy ez így már vagy 5 hónapja, nagyon béna az egész csapat, nincsenek különösebben nagy igényeik, arra sem képesek, hogy megfelelően elmondják, hogy mit kellene nekik összeraknom. lehet direkt próbálnak leépíteni. Nekem teljesen mindegy, mert így is kapom a fizetésemet és kevesebbet dolgozom, ha meg a főnök azt mondja, hogy viszlát, keresek egy másik céget.

Tudják jól, hogy bármit megcsinálok, ha megfelelően megmutatják, elmagyarázzák mit szeretnének, hogy kihozzak belőle. Bármit.

Eléggé mérgező környezet. Nem tudom mi a jobb. Ez, vagy az első példa, ahol dolgoztam, ahol minden kattintásomat figyelték, szerintem még érzékelőkkel azt is mérhették mennyit fingok egy nap alatt és végül még ki is rúgtak pedig szó szerint a beleimet kidolgoztam ott.

Itt elvagyok, alig dolgozom, csak folyamatosan olyan érzésem van, hogy holnap jön a főnök és azt mondja "ez így nem mehet tovább, el kell menned"

Pedig amúgy mondom. Bármit megcsinálok. Pillanatok alatt. És nagyon jól. Csak nem dolgoznak velem összehangoltan. Most például amúgy a szabadságolások miatt váltják egymást és a szabadságolások alatt is rám mutogattak, hogy én nem dolgozom amikor végig itt voltam :D pedig 5 hónap után nekem is járna a szabadság. Más meg egy hónapra eltűnt.

Nagyon egy fura érzésem van az egésszel.

Szerintem nem fognak kirúgni, de vajon miért hajtanak erre annyira a többiek?

Vagy maguk sem tudják mit csinálnak?

Remélem van aki ebből ki tudja hámozni mi történik, mert sem tevékenységet, sem cégnevet, várost, fizetést, helyet, neveket nyilvánvalóan nem tudok ide leírni.

2022. okt. 10. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az 1es kommented sok mindent megmagyarázhat. Nem mondom hogy szabályszerű, de a nők szeretnek nagyon összezárni ha ők vannak sokkal többen, és kirekeszteni a férfiakat. Nagyon nehéz, szinte lehetetlen ennyi nő közé beilleszkedni férfiként.
2022. okt. 11. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja igen, az előző 11 vagyok, én váltanék.
2022. okt. 11. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy nagyon látványosan nem csinálsz semmit amikor nincs alapanyag?Azt sehol nem szeretik ha az látszik hogy nincs dolgod,a látszatnak meg kell lennie pl kattintgass régi fájlokon,nézegess szakmai anyagokat a gépen vagy ilyesmi.

Egyesek ezt kiterjesztik az egész munkaidőre,úgy tűnik mindig milyen elfoglaltak közben csak alibiznek de nem tűnik fel a főnöknek mert hát a Józsi mindig megy valahova.

2022. okt. 12. 10:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem. Odafigyelek. Mindig meg van nyitva valami. Mindig megy valami számítás is süvít a gép ahogy dolgozik. Akik azt javasoljak h menjek el azok egyben arra gondolnak h az alberletet es a varost is hagyjam ott? Azert nem olyan egyszeru ez!
2022. okt. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!