Munkahelyen miért próbálkoznak a férfi emberek nőknél?
Takarító nő vagyok egy cégnél kinti munkám van.
Sepregetés, csik szedés, szemét szedés, és néha amikor sok férfi van egy kupacban elkezdenek bámulni mintha nem láttak sepregető embert.
Az egyik odajött hozzám és megkérdezte hogy mennyi munkám van, mikor végzek ilyenek próbálkozik . Kamionos vendég is le szólít, hogy lenne e kedvem vele kávézni?
Néha kicsit nekem kellemetlen a szituk.
Miért csinálják ezt?
Tényleg csak munkámat szeretném ellátni, de félek hogy az egyik majd ki les és erőszakoskodik. Hogyan kezeljem az ilyen kényes szitukat?
"nő vagyok"
Bizti? Hany eves? Aszpergeres vagy autist vagy-e esetleg?
Mindenhol próbálkoznak. Tisztelet a kivételnek, de nem bírnak ellenni a picsájukon, remegnek, ha csak egy női nevet látnak, hogy próbálkozzanak. Gusztustalan.
Engem is kerestek már meg apróhirdetés alapján ismerkedni, könyvtári kölcsönzőlap alapján... Nem bírják ki, mindenhol csak a faszuk körül forog a világ.
Nagy igazság tudod, hogy ha nem jön be a pasi, akkor mindegy, hogy hol próbálkozik, az a hely nem alkalmas, ha meg bejön, akkor alkalmas a hely.
Erről ennyit, prűd nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!