34eves rendes ferfi vagyok. Már egy eve tinderezem de meg egy match sem volt. Megkérdeztem sokmindenkit tudom nem vagyok egy brad pitt de csunya sem vagyok. Megis miért lehet ez? Mar ötletem sincs hol probálkozzak. Valakinek vmi jó ötlet?
1
A vidékilány az jobb
A Tindert, OKCupidot, ilyesmiket felejtsd el. Azok csak lehúzások, meg tele vannak beképzelt rbancokkal, akik csakis a tökéletes modelltestű amorózóval hajlandóak szóba állni. Ráadásul a Tinder a korodtól függően többe kerül. Huszonéveseknek pár ezer forint, negyveneseknek 30 ezer körül van egy hónap. Nem lehúzás, dehogyis...
Én még semmilyen online társkeresőn nem találtam nőt. Olyat igen, akivel tök jól elbeszélgettünk, meg aranyásók is írnak rám dögivel, mivel Kaliforniában vagyok, de másra nem volt jó.
A Tinder azt a hamis illúziót kelti, hogy bárkit elvethetsz, úgyis lesz helyette más. Ez minden felhasználót leértékel (téged a többiek szemében és a többi embert a te szemedben).
Ez oda vezet, hogy a kapcsolat ha össze is jönne, sokkal nehezebben jutna el az elköteleződésnek arra a szintjére, amit (a kérdésedből úgy látom) szeretnél. Ugyanebben a cipőben járok, mint te, csak 8 évvel fiatalabbként.
Most ez a bezártság mentség, de akadály is egyszerre; én nyárig jegelem a kérdést, mert úgy gondolom, az a bizonyos bizalomküszöb most feljebb van, amikor valaki pl. eljön sétálni, nyáron viszont mindenki ki akarja élni azt, hogy találkozhat már emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!