Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más munkahelyeken is vannak...

Más munkahelyeken is vannak mostanában kirúgások?

Figyelt kérdés

Nálunk az utóbbi 2 hónapban elindultak a kirúgások, de pár barátomtól is hallom, hogy az ő munkahelyükön is hasonló folyamatok indultak el.

Kicsit aggódom én is, mert szerintem túl vagyok fizetve, plusz nekem eleve kicsit fenntarthatatlannak tűnik egy olyan állás, ahol minden reggel közös reggeli van, péntekenként masszázs, csapatépítők havonta, stb. És néha bűntudatom van, annyira nincs mit csinálni. És ez már évek óta megy.

Vagyis jelen gazdasági körülmények között gondolom, hogy fenntarthatatlan.

2022. okt. 6. 02:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Huh de gaz. Minden reggel kozosen esztek? Ez gondolom nem virtualis hanem be kell jarni? Havonta csapatepito? Ki a szarnak van ennyi ideje munkahelyen szorakozni? Csalad/gyerekek hogy viselik?
2022. okt. 6. 05:39
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a munkakör ? Így nem lehet megmondani
2022. okt. 6. 06:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a csapat felét elküldték, köztük engem is. IT terület.
2022. okt. 6. 06:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a fizikai állomány 20%-át küldték el, majd 10% magától távozott. Az irodai állományból nem rúgtak ki embert, de csak azért mert annyinak mondtak/mondanak fel, hogy jelenleg már nincs szükség kirúgásra. Persze a gazdasági mélyrepülés elején vagyunk még és a következő fél év nagyon érdekes lesz.
2022. okt. 6. 07:34
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
#1 Nem dolgoztál még német multinál. Tudnék nevetségesebbeket sorolni. :D
2022. okt. 6. 08:07
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Mindenhol vannak kirugasok recesszio idejen, ez teljesen normalis.
2022. okt. 6. 08:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk megkétszereződött a toborzás és így is nagyon nagy hiány van. Nem minden szektort visel meg a recesszió.
2022. okt. 6. 08:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
#7 melyik ceg?
2022. okt. 6. 08:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Nálunk nem, de a szomszédom mondta, hogy náluk (közigazgatás) majdnem mindenkit elküldtek nemrég, aki nyugdíj mellett dolgozott ott. A másik szomszédom még mondta, hogy pont most építették le az egyik barátját, mert nem volt már annyi megrendelése a cégnek, ez mondjuk nem tudom, milyen terület volt.
2022. okt. 6. 12:59
 10/20 anonim ***** válasza:
#7: Milyen terület?
2022. okt. 6. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!