Mostanában akartam munkahelyet váltani, mennyire befolyásolja majd a munkaerő piacot ez a mostani helyzet?
Figyelt kérdés
Műszaki végzettségem van (mérnök), és már eddig is nagyon érett a váltás, de június-augusztus körül terveztem. Sajnos azt gondolom, hogy nem sok cég fog új munkaerőt keresni, bár nem tudom erre a területre mennyire hat ki a dolog.
Szerintetek?
2020. márc. 16. 10:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit várj, amíg lecseng ez az egész (talán 2 hónapon belül).
2/5 anonim válasza:
szerintem várj. nekem lett volna egy interjú szervezés alatt, de még azt is visszamondták. a legtöbb cégnek most legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy új munkaerőt keressen (kivétel mindig van, csak nem egyszerű megtalálni)
3/5 anonim válasza:
Én most biztos nem váltanék. Minden pang, áll, lehet, hogy felvesznek, aztán próbaidő alatt kirúgnak, mert nem megy a cég a vírus miatt. Biztost a bizonytalanért ne adj fel.
4/5 anonim válasza:
Jó, ha 2 év. Gyorsan végezz egy elemzést. Ha az új hely válságállóbb, akkor válts!
És kezdj el túlórázni, amennyit bírsz, hogy ne téged hajítsanak ki leépítéskor, akár ittmaradsz, akár lépsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát ez elég elkeserítő.. A mostani hely elég biztos, egészségügyi közalkalmazotti állás, de nagyon nem az én világom, mint rájöttem, és fejlődési, előrelépési lehetőség nincs.
Remélem ez a 2 éves sztori nem lesz igaz.
2020. márc. 17. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!